Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Миндя Рок Фест
Автор: asahi   
Дата:   13-08-10 22:49

Да не кажете, че не съм казал:

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/lhbl4393.JPG
http://www.picvalley.net/u/2319/8163899239942794621281727961oVbYrtI2RCvJTF0DLotf.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Миндя Рок Фест
Автор: Nikon_F2   
Дата:   13-08-10 23:06

[smile] Да се готви Куртово Конаре,
после Горно нанадолнище[ezik]

Автор: Amigo   
Дата:   13-08-10 23:07

абе да беше някоя пачанга, то рок фест... [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: itilien   
Дата:   14-08-10 01:30

Айде идвайте, ще има Болярка :))
Миналата година е имало много малко хора, ама не е бил и Васко Кръпката. Имам някакви снимки по харда, ама ме мързи да ги качвам. Аз го изпуснах миналата година де, точно на същия ден бях на истински концерт - на Evergrey :))

Автор: gecata   
Дата:   14-08-10 02:11

....точно на същия ден бях на истински концерт....
Прав си, това в Миндя е някаква измишльотина на бившия син шаман Е.Дайнов.
Чух, че миналата година музикантите били повече от публиката, а пуликата била толкова пияна, че не разбрала кои са музикантите. За сметка на това кокошките в селото спрели да снасят яйца чак до нова година, а овцете почнали блеят "Смок ин дъ вотър" и спрели да дават мляко в знак на протест [beer]

Автор: vladod   
Дата:   14-08-10 02:24

"почнали блеят "Смок ин дъ вотър" и спрели да дават мляко в знак на протест"

gecata [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   14-08-10 09:38

"Смок на дървото" - and fire in the Sky!

Автор: ARGO   
Дата:   14-08-10 15:05

баси няма ко да ядем, а те ни скъсаха от фестове [smilie23]

Дата:   14-08-10 15:52

Геца, Не съм се занимавал много да проучвам от сигурни източници, но ето каква е историята според нашите тука.
В селото в периода 2004-2006 се появиха известно количество англичани, както е по повечето села в региона. Много малко от тях обаче живеят постоянно. Та има един пич, който с жена си живее постоянно. Общо взето малко пропадналяк си пада, пие като смок бира, май и в Англия е бил същия. 6 години вече живее тука, пък на български знае само да псува и да говори простотии. Като пробвах да говоря на английски с него, ами той и английския забравил. Та идеята до колкото знам била тяхна - на него и жена му. Жена му пък се изявява като народна "певица" в селския хор, където грачат народни песни (лично аз не бих употребил думата "пеят"). Тя срича на български, държейки пред себе си текста на песните. Майка ми също се изявява в тая многоцветна група, само дето тя поне щооо годе пее, ама такива са май само 3, останалите само спомагат за всеобщия хаос.
Една от целите на мероприятието била да събере англичаните от областта, че да се видят и запознаят които не се познават.
Та освен идеята, доколкото знам те участвали и като спонсори, а Дайнов се наел да реализира идеята им на практика. Миналата година е било много скромно, защото не е имало сериозна предварителна реклама, а и групите са били 2-3. Тия блус трафик, групата на Евгений - магистри и май още една. Не е имало някой известен като Васко Кръпката. Като цяло свиренето, озвучаването и ефектите са били наистина на ниво. Само дето публиката хич я нямало. Надошли доста англичани, които май се изпонапили на тентата на Болярка, където имало и кебапчета. Самия концерт май малцина са се задълбочили да го гледат. Не знам колко хора е имало, но сто процента не са били повече от 150-200 души, голяма част от които просто са си висели да си пият бирата и са обикаляли по площата насам натам.
Тая година обаче от рано са почнали с рекламите, а и сезонът е отпускарски, та може и повече народ да съберат. Но пак си е смешно де, рок фест Миндя... :))) то в селото има към 180 души да са останали, те рок фест ще правят. И то повечето баби и пияници, фен до фена.

Автор: tnt   
Дата:   14-08-10 15:57

Итилиене, ти да не би да си се завърнал по родните места?

Дата:   14-08-10 16:01

ми да, вече 2 седмици си седя на село

Автор: tnt   
Дата:   14-08-10 16:05

ха добре дошъл! Не съм разбрала! [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: digitalgab   
Дата:   14-08-10 19:50

Малей голям икспириънс ша дъй, отивам в Минджа на рока феста, велико ще да е, страхотни снимки ала Бресон ще могат да се направят!

Дата:   14-08-10 19:55

Китариста на Блустрафик Краси Табаков свири и в бенда на Васко Кръпката. В работно време продава китари в музикална къща Фактор в младежкия дом Лиляна Димитрова.

Автор: ROM   
Дата:   14-08-10 19:58

Аз Васко току що го изпратих от нас. Не бях видял темата та да взема някой друг ВИП пас ;)

Дата:   14-08-10 20:49

Е, вип пас, той площада на селото вход няма [smilie18] Сичко е без пари бе, вие да не си мислите, че някой пари ще ви взема. Само пиинито и кибапчитата са с пари.

Автор: ROM   
Дата:   14-08-10 20:55

Иване, ти да не забиеш някой латино парче накрая [smilie3]

Автор: likeduh   
Дата:   14-08-10 21:04

Прав си, това в Миндя е някаква измишльотина на бившия син шаман Е.Дайнов.
Чух, че миналата година музикантите били повече от публиката, а пуликата била толкова пияна, че не разбрала кои са музикантите. За сметка на това кокошките в селото спрели да снасят яйца чак до нова година, а овцете почнали блеят "Смок ин дъ вотър" и спрели да дават мляко в знак на протест

глупости на търкалета...отразиха и по БТВ тогава..местните ингилизи участваха в организацията, а местни банди забиха много яко.Ако не съм бил там нямаше да говоря....
Дайнов заби с бандата си, но определено небеше най-добрата банда вечерта...
имаше много бира и мезета
ПИЯНИ не видях...

Дата:   14-08-10 21:24

Апропо ...и тая година няма да пропусна....

еее имаше и смешни начинания.....на първата изява..някой се беше попрестарал и на полянки в селото имаше табели:
ПАЛАТКОВ ЛАГЕР 1
ПАЛАТКОВ ЛАГЕР 2
прилежно бяха оградени лагерите, а с колите се спираше ...все едно си в Каварна , почти на входа на селото.
Излишни мерки, но явно е имало и разтропани хора....

Дата:   15-08-10 00:50

Хаха, това е вярно за палатковите лагери. Едно момче дето живее срещу поляната щял да се прибира късно и си мислел, че ще се налага да прибира колата у тях, за да не и се случи нещо. Като се прибрал видял че жив човек няма по тия поляни.
А полицейската охрана преди центъра я имаше и когато честваха някаква годишнина на читалището. Сигурно го правят да не би някоя кола да удари някого като са се събрали повечко на площада. Нищо че на ден през селото минават 5 коли на кръст.

Дата:   15-08-10 10:39

заселените англичани бяха направили разпродажба на вехтории, явно традиционна за тях....лелите бяха много мили...и разни сладка продаваха...

Дата:   15-08-10 13:30

Абе ингилизите са друга бира. Където са колонизирали все е тръгнало напред.

Дата:   15-08-10 13:40

asahi, тия не ще колонизират нищо, щото повечето от тях са я пенсионери, я пияници, я някакви други подобни индивиди. Е има някакви файди - една шотландка има тука, която ги учела малко на английски, та селската кръчмарка научила някоя дума и се кефела, че вече разбирала английски [smilie18]

Дата:   15-08-10 13:41

Кръчмарката ще вдигне категорията и цените.

Автор: exo99   
Дата:   15-08-10 19:14

Къде е това Миндя?

Питам сериозно, явно е гот там и ако ходя до Търново, може да мина да видя. [smile] [beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.