Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 писнА ми от U2
Автор: slivenski   
Дата:   07-08-10 19:31

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: писнА ми от U2
Дата:   07-08-10 19:31

днес цял ден ми надуват главата по всички канали, как Боно са бил върнал и не знам си какво...

Боно, вместо да лицемерничи колко е загрижен за природата, да вземе да намали малко ватовете на осветлението и звука по време на концертите си, както и количеството им като цяло... а също и това на кораби, самолети и тежкотоварна техника, която да го пренася по време на безкрайните му турнета по цял свят...

със сигурност ефектът върху природата ще е повече от положителен...

[smilie21] [smilie21]

Автор: hristov2256   
Дата:   07-08-10 19:32

Мани, тихо... нали искаше интернета да затваря.

Дата:   07-08-10 19:33

ся ше вземе да затвори фотофорум... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: dtv   
Дата:   07-08-10 19:42

еееееееееее, как можа....[smilie18]
и на тях да посегнеш
стига де, не предприемат турове и не правят концерти ежедневно, тяхното плюнка на фона на общото
тръгнали са хората на турне просто, малко реклама, малко шум, никога не са излишни, ахахах

иначе и аз съм на път да кажа, айде да затваряме, да идва к'вото ще идва 2012 и да се свършва, писнА ми!!!
всичко друго безумно провокирало да не ви описвам, чашата преля когато кучето се маскира успешно, на 8см косми 3см кал, смятай [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
ама за Боно и U2 нямам нищо против да ме подсещат и да ми отброяват всеки ден "остават 7 дни...остават 6 дни...5,4,3..." [smile] тъкмо за репетиция

ред. и да ме извиняваш, ама точно Боно е един от най-читавите и от малкото читави хора в целиятози свят изобщо [smile] повредата е в твоето радио [smile]

Публикацията е редактирана (07-08-10 19:46)

Автор: мина   
Дата:   07-08-10 19:44

U2 от доста време са досадни ма кво да се прай [smilie18]

Дата:   07-08-10 19:45

с "малко" шум и "малко" реклама не се става най-добре печелещата група на света...

всичко е лицемерие... [smilie21] [smilie21]

Дата:   07-08-10 19:48

с труд, постоянство, отношение и ангажираност се става
и тук-таме по някой рядко използван трик, преекспониран до втръсване от всички други, U2 не са от тия с най-големите заслуги в тези посоки [smile]

Дата:   07-08-10 19:50

пак казвам, нямам нищо против труда и постоянството им, а музиката им дори ми хресва... но не може да демонстрираш социална ангажираност, а дейността ти да работи точно в обратна посока... и в същото време да лапаш яки кинти... [smilie8]

Дата:   07-08-10 19:59

ми не съм им в счетоводните книги, но са от типа хора, за които съм сигурна, че за много от ангажираностите/дейностите/свършеното изобщо не чуваме
добре си я ползва трибуната човекът, работил е за нея, заслужил си я е, за струващи си неща я ползва, банковата му сметка не ме интересува [smile]

Публикацията е редактирана (07-08-10 20:00)

Дата:   07-08-10 20:01

нека си прави концертите, нека си печели фенове и пари... ама да не се ангажира чак толкоз, щото не върви някак... и да спре да пляска с ръце на всеки 20 секунди по концертите, защото на всяко пляскане едно дете в Африка умира... зъл човек е тоя Боно... [smilie21] [smilie21]

Дата:   07-08-10 20:11

Now don’t get ahead of yourself there! We all know Bono made some admirable charity acts and we give him praise for that. But sometimes, even the best of us have to suffer! Here’s what happened in one of their shows:

At a recent U2 concert in Glasgow, Scotland, he asked the audience for total quiet.

Then, in the silence, he started to slowly clap his hands, once every few seconds. Holding the audience in total silence, he said into the microphone, “Every time I clap my hands, a child in Africa dies.”

From the front of the crowd a voice with a broad Scottish accent pierced the quiet …

“Well, fuckin stop doin it then, ya evil bastard!”

[smilie21] [smilie21]

Дата:   07-08-10 20:20

ахахахахахах [smilie18] [smilie18] [smilie18]

писнА ми от теб, Сливенски:))))за Боно и U2 няма да се разберем!

добре де, прав си донякъде, но за огромни каузи-огромно въоръжение, на война като на война
и аз с това не съм съгласна, да ми ползва тишина и разни малки жестове, да гали с нежност кореми на бременни жени, да мори деца с пляскане....на нищо не прилича, да се взима в ръце и поправя тоя Боно!!!
:))))

Публикацията е редактирана (07-08-10 20:23)

Автор: Todd   
Дата:   07-08-10 20:20

Tия така и не свикнах поне да ги слушам....много ми са мазни некви никви !

Еле пък оня превзетия екоборец за граждански права и равноправие...[smilie23] [smilie23] [smilie23]

[smilie19]

Дата:   07-08-10 20:24

ееееее, всякакви граници минахте - Боно превзет хахахахах [smilie18] [smilie18] [smilie18]
в какъв свят живеете??? :))))

признайте си, че го/ги харесвате, ама не смеете да си го кажете, за да не излезе гейско/немъжкарско разнежване...и да се свършва спорът :))))

Публикацията е редактирана (07-08-10 20:27)

Автор: Todd   
Дата:   07-08-10 20:31

Боно не е превзет - Боно е палячо !!!

Това е моето сериозно мнение за тях !!!

Дата:   07-08-10 20:35

ми хубаво [smile]
Боно е музикант, при това добър, не дървосекач примерно, отива му и мааалко артистичност. но при него наистина е мноооога малко. и достатъчно сериозен за сериозните си каузи [smile] моето пък мнение
с моето, твоето мнение или без тях Боно си върви по неговия си път, напред [smile]

Автор: cade   
Дата:   07-08-10 20:35

концерти, музика == антиекологично?! [smilie18] [smilie19] [ezik]

Дата:   07-08-10 20:37

концерти, музика == антиекологично?!

Абсолютно. Замисли се малко и ще ти стане тъпо, защото е така. [smilie18] [smilie19] [ezik]

Автор: georgi969   
Дата:   07-08-10 21:09

Казват че Боно , бил социално ангажиран.
Ако наистина е така-[smilie24]

Discothèque

Харесват ми, но не съм им върл фен.

Автор: h_bio   
Дата:   07-08-10 21:29

http://www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY

Автор: h_bio   
Дата:   07-08-10 21:31

нищо не рзбирате от ирландци Вие [smilie7] [smilie25]

Автор: georgi969   
Дата:   07-08-10 21:38

да бе, не разбираме
ТЕЗИ ми харесват повече.

[beer] [beer] [beer]

Автор: odut   
Дата:   07-08-10 21:40

Той тоз Боно какъв беше певец ли или активист някакъв? Ъм то вярно едното не пречи на другото ама е някък досадно. Папата нямаше ли и той някакво музикално участие?

Автор: asahi   
Дата:   07-08-10 22:11

Виж ся: Добре, че човекът е оздравял. И без това ще ни надуват главите с нещо - по-добре да е с У2.
Що не оздравя Дио, мамка му [smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.