Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Fidel is back!
Автор: Amigo   
Дата:   05-08-10 12:30

[smilie5] [smilie5]

Фидел Кастро се връща в голямата политика
05 август 2010

Фидел Кастро е решил да се върне към активна политическа дейност.

Това съобщават кубински медии, цитирани от Агенция КРОСС.

Според информациите в края на седмицата Кастро ще произнесе реч пред Националното събрание. Заседанието на висшия законодателен орган на Куба по международните въпроси специално е свикан по молба на самия лидер на кубинската революция. Вероятно Кастро ще направи изказване по любимата си тема в последно време - неминуемата ядрена война, в която, според него ще вземат участие САЩ, Израел, Иран и Северна Корея. Що се отнася до външната политика на страната, Кастро предпочита засега да не се намесва. В нито една своя статия той не засяга тази тема.

След оттеглянето си от властта през 2006 година 84-годишният сега Фидел Кастро практически не се появяваше пред публика, отделяйки голяма част от времето на лечението си. Четири години по-късно, здравето на „Команданте" значително се подобри и кубинците отново могат да се радват на лидера на революцията, който в последно време започна да се появява все по-често на телевизионните екрани, а неговите статии се печатат ежедневно в кубинските издания. Откакто започна да се появява пред хората обаче, Фидел Кастро не е забелязан нито веднъж заедно с брат си Раул, който го замести на президентския пост.

[smilie6] [smilie6]

Като стана дума за война САЩ-Израел-Иран, ето от онзи ден: [cool]

САЩ са готови с план за военен удар срещу Иран

Председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ адмирал Майкъл Мълън заяви, че САЩ имат план за военен удар срещу Иран

Според адмиралът обаче би било лоша идея той да бъде приложен, предаде БТА, цитирана от Асошиейтед прес. Мълън - най-висшият американски военен - често е предупреждавал, че удар по Иран би имал сериозни и непредвидими последици в Близкия изток. Същевременно той посочва, че опасността Иран да се сдобие с ядрено оръжие е неприемлива. Барак Обама също предупреди Иран, че търпението на САЩ не е безкрайно.
[cool]

А това е едно интересно четиво за Фидел [smilie3] [smilie6]

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/ncwq9595.JPG
http://tonova.typepad.com/thesuddencurve/images/fidel_cover_color.jpg

За съжаление, доколокото подочух, тази книга няма да излезе на български, поне не и от същата фирма, която издаде "Истинският Че Гевара" [smilie8] e-mil да ме поправи, ако грешно съм прихванал слуховете [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: Fidel is back!
Автор: dtv   
Дата:   05-08-10 12:36

[smilie5] [smilie24]

аз се радвам искрено, че се завръща, наистина [smile]

Дата:   05-08-10 12:39

dtv написа:

> [smilie5] [smilie24]
>
>
> аз се радвам искрено, че се завръща, наистина [smile]

[smilie10] [smilie10] ще трябва да обсъдим причините за вашта прекомерна радус [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: netLady   
Дата:   05-08-10 12:42

Как се взима кубинско гражданство?

Дата:   05-08-10 12:54

пристрастия [smile]
слабост към силни и шарени хора [smile]
предпочитания към (не само) политика със сърце, освен с разум и мотив финансови/геополитически/икономически/каквитоидабило интереси
........
........
и чисто женска емоционална нерационалност:))

Дата:   05-08-10 12:56

dtv написа:

> и чисто женска емоционална нерационалност:))

е, това е то [smilie18] [smilie18] една приятелка ми каза, че щяла да гласува за еди кой си мошеник, защото носел шик чорапи! [smilie10] [smilie10] [smilie9] [smilie9] [smilie23]

Автор: jino   
Дата:   05-08-10 12:58

Деси [smilie18] [smilie18] .

шегуваш се нали [smilie10]

И въпреки че от теб нищо не зависи звучиш някак си цинично.

Дата:   05-08-10 13:00

хахахах
а, не, не, при мен заради едни чорапи не се получава, далече по-разумна съм и с далеч повече от шик чорапи трябва да ме спечелят и затрогнат [smile]
не мога да ти го опиша с малко - получава се понякога и само с и заради един жест - ето този например, неговия, със знаменцето...всичката му убеденост, устременост, решителност събрани в нещо малко [smile]

ред. не Данчо, не се шегувам, точно защото съм свидетел на всякави видове геноцид та до ежедневен такъв. там има и нещо друго, и много друго освен видимото на пръв поглед

Публикацията е редактирана (05-08-10 13:06)

Дата:   05-08-10 13:02

мдааа, затова на жените трябва да бъде забранено да гласуват [smilie8] [smilie5] [smilie5] както и на циганите, поради кебапчетата [cool]

Дата:   05-08-10 13:03

не точно по темата но почти

http://www.book.store.bg/p43210/vsichki-si-trygvat-uendi-gera.html

Автор: tnt   
Дата:   05-08-10 13:16

Автор: Amigo
Дата: 05-08-10 12:56

dtv написа:

> и чисто женска емоционална нерационалност:))

е, това е то [smilie18] [smilie18] една приятелка ми каза, че щяла да гласува за еди кой си мошеник, защото носел шик чорапи! [smilie10] [smilie10] [smilie9] [smilie9] [smilie23]

шик чорапите са си рядкост [smilie24] [beer]

Дата:   05-08-10 13:18

аз пък ходя със сандалки с бежави чурапки, ай гласувайте ся и за мени [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   05-08-10 13:18

ужаст [smilie10]

Автор: мара   
Дата:   05-08-10 13:29

амигу....[smilie10] [smilie11]

Автор: boyanb   
Дата:   05-08-10 13:32

В този аспект ви обръщаме внимание, че не е препоръчително да копирате тук постоянно и без мярка ежедневните новини от други сайтове - всеки може да си ги прочете и дискутира там, да пускате теми свързани с политически, етнически, религиозни и други подобни пристрастия, които често стават място за ожесточени нападки и обиди.
Вече става изключително досадно да четем едни и същи полемики и разправии на едни и същи тематики от едни и същи хора.

[smilie7]

Дата:   05-08-10 13:32

напротив, все си мисля, че изборите на жените са доста по-точни и благонадеждни заради точната интуиция [smile] намесят ли се мъжки политика, сметки, стратегии, планирания....често отива в непредвидимото, непланираното, непредвиденото [smile]

някъде около, Данчо, но не съвсем, в едни отношения точно, в други абсолютно неточно [smile]

Автор: tantris   
Дата:   05-08-10 13:34

Да но така стадото си стои в кошарата. [smilie7]

Автор: djogata   
Дата:   05-08-10 13:35

БоянБ, Амигото е оторизиран да го прави [smilie7]

Автор: boyanb   
Дата:   05-08-10 13:37

това е тъпо [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   05-08-10 13:37

boyanb, някой да те е карал да четеш?! [smilie5] [smilie5] все за нещо трябва да се пише, иначе ще забравим да го правим [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Дата:   05-08-10 13:39

[smilie18] [smilie10]
Какво около мен Деси ?

Дата:   05-08-10 13:40

жинити нищу не разбират от мъжка мода [smilie23] [ezik] [ezik]

Автор: ivodam   
Дата:   05-08-10 13:43

boyanb: На мен не ми е досадно, споко.

Автор: didesignbg   
Дата:   05-08-10 13:52

[smilie5] [smilie5] все за нещо трябва да се ...., иначе ще забравим да го правим [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

И аз тамън туй викам на колежката, ама тя нещо се прави че не разбира[smilie18]

Автор: мара   
Дата:   05-08-10 13:58

фифо е печен, ама на мокра слама.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.