Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 .
Автор: Insight   
Дата:   03-08-10 16:03

Някой да е скиторил с навигация из Европа и да похвали системата и картата, която е ползвал?

Идеята е най-вече за навигация от град до град (София - Лисабон например).

Как е по-добре - с отделни карти на всички държави (които знам, че са по-подробни), или с една евро-карта?

Отговори на това съобщение
 Re: GPS навигация за авто-скиторене из европа?
Автор: Todd   
Дата:   03-08-10 16:11

Това е 30-тата тема . [smilie5]

IGO ползвам аз - лесно бързо и удобно .[smilie19]

Всички останали са свързани с някакви инсталации , не знам кви магии при ъпдейт .Това тамагочи иска само да го пуснеш !

[smilie7]

Автор: dreamer   
Дата:   03-08-10 16:16

Подробни карти за всяка страна е решението, като в софтурера му сложи отметката за презгранични пътувания. Демек ако планираш София-Лисабон да не ти покаже само пътя до границата на България, а да те закара чак до Лисабон. Като пътуваш си включи сигнализацията за превишена скорост. Хубаво е с подробна карта, защото има отбелязани какви ли не благини: ресторанти, бензиностанции, забележителности, автосервизи, медицински пунктове, все полезни неща. Преди да тръгнеш си направи предварително планиране на пътя. В доста държави магистралите се плащат помисли и за това. Вземи си Гармин или си вземи телефон с Windows Mobile с вграден GPS и му сложи Гармин или нещо друго по твой избор ако не ти хареса той.

Дата:   03-08-10 16:21

Тоде, ако това е 30-тата тема - намери ми 10-на от тази година и си с нещо с черен етикет напред?

... иначе IGO-то и то ползва карти, освен ако ти някаква вечна си набарал, дето са вкарани промените по пътищата за 100 години напред?

Темата ме интересува за приятели, които са ме хванали за консултант какво да си вземат. IGo Amigo ми е най-лесен за инсталиране на какво ли не, обаче Гармин ми звучи по-добре?!

Автор: Todd   
Дата:   03-08-10 16:34

На мойто тамагочи си бях турил и IGO и Garmin ..... последни фейслифтове !!! [smilie5]

Гармина бе деинсталиран ... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Кога го купих беше IGO само това джудже но после се оказа че е Виндос ама заключен да се не види .Биде бърже ънлокнат и сега му слагам каквото ми скимне .4 гиги едно картонче и кинце даже си гледам [smilie19]

Автор: bard   
Дата:   03-08-10 16:42

За Европа ТомТом съм ползвал и е ок, даже забелязах, че и тираджии в Испания примерно карат с ТомТом.
а За Бг по подробна от OFRM Geotrade за Гармин, не знам да има.[smile]

Дата:   03-08-10 16:50

Тоде, на мойто TyTn съм точно с IGo и Garmin. Гарминската OFRM карта не мога да я заменя с нищо IGo-ско.
IGo-то е много френдли откъм инсталации на карти, гласчета, 3Д картинки и т.н. ... и едно такова мазно работи... освен картите другите неща не ме интересуват, ама го държа щото не ми пречи.
... гармин ми звучи и изглежда по-сериозно.

Дата:   03-08-10 16:52

Дримър, мерси за указания, но де я таз отметка за презгранични пътувания?

dreamer написа:

> Подробни карти за всяка страна е решението, като в софтурера му
> сложи отметката за презгранични пътувания. Демек ако планираш
> София-Лисабон да не ти покаже само пътя до границата на
> България, а да те закара чак до Лисабон. Като пътуваш си включи
> сигнализацията за превишена скорост. Хубаво е с подробна карта,
> защото има отбелязани какви ли не благини: ресторанти,
> бензиностанции, забележителности, автосервизи, медицински
> пунктове, все полезни неща. Преди да тръгнеш си направи
> предварително планиране на пътя. В доста държави магистралите
> се плащат помисли и за това. Вземи си Гармин или си вземи
> телефон с Windows Mobile с вграден GPS и му сложи Гармин или
> нещо друго по твой избор ако не ти хареса той.

Автор: sunnyshot   
Дата:   03-08-10 18:11

Когато пристигна в Европа, рентвам кола, обикновено от Hertz; вграденият GPS в колите работи перфектно в цяла Европа.

Може би за това не разбирам какво точно питаш.

Друг начин за ориентиране - лаптоп с интернет винаги е включен в колата ми - освен Google map, служи чудесно за намиране на хотел, ресторант, плаж, etc.

Дата:   03-08-10 19:10

Ами Сънишот, има хора, които се грижат навигациите на Херц да са в актуално състояние, с подходящите карти, ти си просто консуматор, дори да разбереш въпроса, едва ли ще можеш да помогнеш ;-)
Хората, с които ми е свързан въпроса, носят лаптоп, ама като знам каква борба им е работата с него ... не е добро решение, пък дори да им намеря GPS приемник за PC някак не си представям някой да пътува с лаптоп на коленете.

Май ще се ориентирам да им намеря нещо с IGo, че е по-юзер френдли и ми по-лесно, пък най-много да отнеса една майна някъде откъм Алпите ;-)

sunnyshot написа:

>
> Когато пристигна в Европа, рентвам кола, обикновено от Hertz;
> вграденият GPS в колите работи перфектно в цяла Европа.
>
> Може би за това не разбирам какво точно питаш.
>
> ________________
>
> Друг начин за ориентиране - лаптоп с интернет винаги е включен
> в колата ми - освен Google map, служи чудесно за намиране на
> хотел, ресторант, плаж, etc.
>

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.