Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 кое е по добро
Автор: slav4cho   
Дата:   02-08-10 04:02

има един и същи лаптоп в единя си вид с
intel core i5 в другия е с
AMD Phenom
eдиня е с 2 ядра другия с 4 а цената е една и съща кой има по голяма производителност и какви са преимуществата на единя и другия процесор

като цяло гледам се налагат i3 и i5 процесори вместо 4 ядрени какви са им преимуществата

Отговори на това съобщение
 Re: кое е по добро
Автор: тьма   
Дата:   02-08-10 07:42

Славчооо, по-добро е да започне човек първо с правописа - съжалявам, ама досега така не си се излагал, момче[smilie2]

Автор: Todd   
Дата:   02-08-10 09:28

по добрият е този дето прави свирки и мусака !!!!

Ако ги може тия двете работи процесорът може да е и 486 - даже ще е бърз.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: adash   
Дата:   02-08-10 09:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: cade   
Дата:   02-08-10 11:34

изработката е важна, също колко тежи, колко държи (батерията), иначе само от това инфо, което си дал--взимай 4-те ядра [beer]

Автор: ivodam   
Дата:   02-08-10 11:36

slav4cho: Аз съм почитател на Интел от години, никога не съм имал никакви проблеми, в момента съм с четириядрен процесор плюс Нвидия 9800 и нямам никакви ядове и с най-новите игри! Такива измишльотини като АМД няма да минат прага на дома ми никогаш!

[smilie25]

Автор: kkkolelo   
Дата:   02-08-10 11:38

Питай Amigo, ако трябва на л.с., той има често взимане - даване с PC-та ... [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   02-08-10 11:41

ivodam, хайде и ти да спреш с измишльотините! разбирам да си фото фанатик... ама фанатик във всичко [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Insight   
Дата:   02-08-10 11:58

До един момент винаги когато поръчвах комп по служебна линия избирах интел, а за домашен (лично за мене или за познати) - АМД. От известно време винаги взимам АМД. ... става въпрос предимно за настолни машини трябва да отбележа.

Славчо, виж какво ти пише adash, ако АМД-то е с АТИ видео - изборът е еднозначен (поне моя би бил).

Автор: C41   
Дата:   02-08-10 14:45

Никогаш АМД у лаптоп. Смучи поичи ток уа.https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/kyan0730.JPG

Дата:   02-08-10 18:32

кое AMD? защото аз мога да кажа кои Intel 'смучът поичи'... (а мрънкате като ви се пише на латиница [ezik] )

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.