Автор: Тед
Дата: 07-07-10 10:49
Иво, първото най-важно нещо е информираността.
Чак сега след 20г. виж кви интервюта излизат.
Аз си го сейфнах да се показва на децата един ден. Щото ше питат зашо сме толкова зле.
Следва период на осъзнаване и края някой да измете боклука - поне 50% от него.
Но кукловодите не са в паралмента и МС. АКо някой си мисли, че генералите на ДС дето дърпат конците са там ... не са.
И какво остава за форумците - вариант ---взимаме обективите и отиваме да трошим главите на еди кой си.
какъв е смисълът да трошиш главата на Костов, след като с-мата не е променена?
След Косттов ще дойде Лостов, след него Мостов и така - а начина на $$$ си остава.
В БГ една с-ма не работи като хората. Има два варианта - да сме супер тъпи, второ всичко е измислено да е така.
Аз залагам на 2-я вариант.
Поне едно нещо нормално не е направено.
Има пари за всичко хора, само че схемете са навсякъде.
И за здравеопазване могат да се направят заплатите на докторите 2 хил лв. и мед сестри по 1000 лв. и да влезеш и да се почувстваш като човек.
Видях в Турция държавна болница. Влзенах и видях, даоха ми да снимам. Видях им спешната помощ. Видях каква техника ползват, какво отношение на лекар. Как ти дават синята папка с диагноза и снимка, правена за 2-3 мин. не на рентген, а на скенер, който няма нищо общо с радиационните бг рентгени.
Видях как им носят на болните табла с завит найлон и каничка кафе, което е горещо. Видях им леглата, столовата, която е хотел.
Всичко това може да се направи в БГ ..и в момента. Само че кой да срина с-мата??? За около 6м. ново задравеопазване е възможно.За около 1г. всеки ще усети промяна. Парите са достатъчни за промяна.С революция - влизаш в зандана, ако не успееш, ако ускееш - победителите не ги съдят. Кой да прави революжции ... 2 млн. пенсионери или тези зад граница. Изпусанти са 20г.
Всички с-ми трябва да бъдет деактивирани и изградени наново - без промени. Изцяло нови с-ми.Докато са наличните с-ми - всеки ще псува. Не псувайте Костов - той е кукла примерно -нищо не е измисли той. Р.Овч също. Всъщност с-мата се радва като ги псувате, защото с-мата се защитава като смени лицето с друго, но тя оцелява и продължава същото, а вие си мислете че сте направили нещо.
Съгласен съм, че има бедни турски селца, къде ли няма. Но всеки може да получи здраве.Не знам какво е само да влезещ в частна болница там. Да не ти се налага...
Баща ми казва, че БГ е най-богата държава на Балк. полуостров. Защо? Защото 20г. я крадат и не могат да я окрадат. И е прав.
Ай футбол тая вечер, стига с тия с-ми.
Бат Бойко наистина се сдуха за 1г. Той е влезнал в неговата си война - сам го каза "Война е, който оцелее". Знае колко мерника го чакат.
|
|