Автор: TheBossBG
Дата: 24-06-10 22:01
Абе хора, вие замисляте ли се, че само в България и Русия пътна полиция и разните други полиции спират под път и над път? И оправданието е - ПРЕВЕНЦИЯ. Пълна шитня е това(извинявайте за чуждицата)!!! Ако някъде по света те спрат ей така, да ти проверят книжката, пожарогасителя или просто да надуеш дрегера после ще им скъсат гъза на полицаите от съдилища. То ще има едни обвинения за полицейски произвол, за нарушаване на правата на човека и т.н. И хората са си прави. На всякъде по света се кара пил, и всеки си носи отговорността за това. В Щатите те спират обаче само, ако караш безрасъдно(това ми е малко мъгляво понятие) или застрашаваш останалите водачи или хора по тротоарите. Иначе и там, и в Европа няма да видите скрит в мрака милиционер, стиснал заветния дрегер да чака да се появи кола, която няма "ейнджъл айс" или "вежди" на фаровете, за да изкара някой лев. Ще ви дам и друг пример: онази вечер отивах към метрото да прибера сина от концерта. На разклона на Обеля влязох "с вратите напред". И видях патрулка. Очаквах да ме заковат. НО НЕ!!! Те тъкмо деряха някакъв човечец с астра и явно са преценили, че ако ме спрат ще им попреча на "мероприятието".
|
|