Автор: ivodam
Дата: 17-06-10 15:31
elrisha: Не, момент, Елриша, не подскачай сега, ако ти е досадно, просто не влизай в тази тема. Въпросът е изключително важен. Аз от няколко дена съм поставен против волята ми и всякакъв лош умисъл от моя страна в абсурдна ситуация на нарушител. Защото се оказа, че в България има забранени за влизане зони, които можеш да престъпиш без да знаеш, че са такива (не са нещо оградени като военни зони, примерно). Сигурен съм, че и ти едва ли си подозирала, че както се разхождаш или плуваш някъде, считайки че живееш в свободна некомунистическа държава, изведнъж, без някакви очертани резки граници, можеш да се окажеш в небрано лозе.
В Европейския съюз, на който сме членове уж, изключително много се държи на това, потребителите, гражданите да могат да взимат ИНФОРМИРАНИ решения, при което те не са длъжни сами да ровят и търсят информацията, а тя следва да им бъде поднесена по подходящ начин. Държа си на правото да мога да взимам информирани решения и моля да бъда информиран от представител на организация с претенции в съответната област, която се предполага че разполага с тази информация.
|
|