Автор: Marillion
Дата: 15-06-10 22:56
Автор pd
Цвете на фона на ламарина.СУпер
Комбинацията от шум,плоско изображение и мъртви цветове прекрасно показват какво си искала да кажеш с този кадър и то е...Нищо.
Цветето е хубаво но поне го отснеми така ,че да си личи ,че е хубаво.
Пусни му малко интересна светлина,светлосенки сещаш се ти си компетентна личност.
от Автора
18. pd, това не е ламарина, а дървен капак на прозорец.
Не е нужно "цветето" да се "отснема" така, че да личи, че е хубаво.
Кадърът е от Талмон, характерен точно с този цвят на ружите и точно с този цвят на капаците на прозорците.
Тъй че, не се бутай там, където не ти е работата.
Иначе ти благодаря за интереса към творчеството ми.
Ако го следеше по-задълбочено, щеше да разбереш или забележиш, че се интересувам по-скоро от синьото на капаците.
38. roza2
(15.01.2010 22:10)
как си пуснала този размер 929x1909
39. Авторът
(15.01.2010 23:56)
Роза, ограничението в размера на файла се отнася само за широчината, не и за височината. Тоест, надолу можеш да го пуснеш и още по-дълъг. Номерът е да е максимум 950 по широчина.
Идеята ми бе наистина да не се побира, за да се скролва по стъблото надолу-нагоре
42. Авторът
(16.01.2010 12:56)
41. Роза, дългата страна тук е размерът, отчитан от лявата страна на кадъра до дясната.
Другият размер, от горната до долната страна на кадъра, е височина.
В крайна сметка, любопитните винаги пробват разни неща...
:-))
45. seal
(08.02.2010 13:27)
дългата страна тук е размерът, отчитан от лявата страна на кадъра до дясната.
Другият размер, от горната до долната страна на кадъра, е височина.
Дългата страна е... тази, която е по-дълга. Тоест от двата размера (ширина и височина) се взима този, който е по-голям и той трябва да е 950 пиксела.
46. Авторът
(08.02.2010 19:30)
45. Тюлене seal, очевидно в моя конкретен случай дългата страна е по-късата, а по другата ограничение няма. При това очевидно.
Опитай сам.
Прочее, малко трудно бих могла да светна това "цвете" - то си расте там, на светлината на Атлантика.
51. Авторът
(16.02.2010 10:11)
50. Не се "пъна", а ги произвеждам с лекота.
Пътешественици, колористи, архитекти, художници и дори професионални фотографи ги харесват.
Не разбирам за какви "хора", които ми били казали нещо, говориш.
Та снимките ми не се харесват единствено на хора с празни профили.
Оня ден ми писа една девойка професионалистка, която дори ме похвали колко добре снимам, пък аз й казах, че снимам от дете.
Случайно или не, форумните моди не ми влияят - по-скоро лично аз влияя върху тях.
:-))
Няма нужда да се старая, тъй като снимките отдавна не ме вълнуват.
Интересуват ме, хаха, единствено коментарите на публиката по тях... И конфликтите, естетически или социални, които предизвикват.
Със здраве!
|
|