Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Половинките...
Автор: nabis   
Дата:   07-06-10 12:04

Та въпроса ми към мъжката и женската част на форума е следния :)

Какво от навиците, хобитата и прищевките на половинките Ви, ви изкарва извън равновесие, кара ви да ставате агресивни и чак да не можете да познаете себе си ?
Има ли изобщо такива неща или се примиряваме с всичко, само и само мир да има?

Отбелязвате ли си в календарче, колко често се карате и след това правите ли си равносметка на изминалите дни ?

Ей за тези неща искам да попитам :)

Отговори на това съобщение
 Re: Половинките...
Автор: n1x0n   
Дата:   07-06-10 12:07

Мойта малко закъснява... винаги. Ама чак пък да ме прави агресивен - не. То това си е масово заболяване по жените.

Автор: samara   
Дата:   07-06-10 12:10

... хм, аз нямам половинка, нито пък четвъртинка [smilie8] , ... даже осминка им е много, мисля [ezik] [smilie5] [beer]

Автор: SLR   
Дата:   07-06-10 12:11

Не се сещам за нещо такова, ама все пак доста внимателно подбирах преди да се оженя[smilie5]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   07-06-10 12:14

Закъсняването е нормално и разбираемо, то дори не може да дразни, а какво остава да ни изкарва извън нерви.
Когато тръгнем на някъде и приятеля ми каже 'айде тръгваме' дори да го виждам,че е готов за излизане ми е ясно,че ще излезем от къщи най-рано след половин час... и до сега не ме е изненадвал [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   07-06-10 12:15

Потърси старата тема със същото съдържание. Имаше доста оплакали се от героичния си избор на половинка.

Хубаво е, като се пише нещо с голяма буква, да е с голяма буква навсякъде в текста, нищо че тук нуждата от учтивата форма не е актуална.

За красота.

ВъпросЪТ ми е следниЯт (като съм започнала, поне да продължа).

Проблемът не е да има мир, а да има парички, душицо.
[smilie3]

Поне така казваше героинята на Мая Новоселска, онази с фъстъчките, дето мълчеше като пукъл - или пукел?

Единственото, което отбелязвам, даде ли ми спътникът за корекция ръкописите си, са правописните и граматическите грешки, но това няма защо и как да ме вбесява, по-скоро ме радва.
Радва се и самият той, тъй като ще може да предаде ръкописите си за печат поне без обичайните грешки. За по-висшия пилотаж си има коректори и редактори из издателствата.
[smilie3]

Който се вбесява, ще посегне и към ножа, нали? Имаше подобни подмятания наскоро...

Автор: ilchoni   

Красенкееййййййййййй, я кажи ти теб какво те нервира/изкарва извън равновесие от поведението на половинката ти?

Закъсняването е нормално и разбираемо

Нито е нормално, нито е разбираемо... но е нещо, което съм приел, че е малка цена на фона на качествата, които има.

Дата:   07-06-10 12:16

Да Lalinda имаш право, а аз имам проблем с пълния член [smilie24]

Автор: 798099   
Дата:   07-06-10 12:17

Първата не можех да я накарам да чисти в къщи, втората не мога да я накарам да спре![smilie18] [smilie18] [smilie18]

А, има и още. Не иска да гледа снимки на компютъра. Предпочита да са на хартия...Та сега се оглеждам за някакъв фотопринтер средна хубост...[smilie2]

Публикацията е редактирана (07-06-10 12:19)

Автор: charly   
Дата:   07-06-10 12:17

Недей да изземваш функциите на тъма.Подобни теми са неин приоритет [smilie5]
Инъче моята половинка си гризе ноктите [smilie9]

Автор: saxon   
Дата:   07-06-10 12:18

Lalinda, аз имам един върпос ако може.
Вие с тоя спътник само с ръкописи ли се забавлявате?
Не се ли изплющявате чат пат така за разкош или викаш оргазмите с корекции на грешки ги докарвате?

Дата:   07-06-10 12:18

Оооооо Илски [smilie5]
Мен ме дразни мрънкането,че има прах на секцията, а съм чистила преди ден [smilie5]
Съвсем битови са ми оплакванията, ако изобщо може да се каже,че имам за какво да се оплача [smilie8]

Автор: saxon   
Дата:   07-06-10 12:19

Nabis, това проблемите с пълния член най-често са от ЕГН-то на спътника, да знайш...

Дата:   07-06-10 12:19

Извинявам се, ако съм иззела функциите на някой, отдавна не си бях комуникирала с форумци априсъствах на разговор, който ме провокира да проуча общественото мнение

Дата:   07-06-10 12:20

saxon [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Отговарях на забележката на Lalinda, която беше основателна [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: samara   
Дата:   07-06-10 12:22

... красе, сори ама пълна глупост поредна [smilie23] ... едва ли трябва всички да знаем кво ви пречи в леглото, дори не ни е интересно !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: netLady   
Дата:   07-06-10 12:23

Каквото и да е това, което те дразни - да знаеш, че с годините ще те дразни все повече. Така, че или го приемаш или напускаш. Ако си въобразяваш, че ще промениш нещо с времето - НЕ СТАВА. [smilie25]

Дата:   07-06-10 12:25

Самара,чети повечко [smilie18] [smilie18]
Ако имах проблеми щях да ида на психолог, не да се жалвам из форума, най-малкото не е редно [smilie5]
Освен това аз съм щастлив човек с половинката си, така,че коментарите към мен са излишни [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-06-10 12:34

nabis, тук хората са свикнали да си изсипват проблемите директно във форума - та автоматично решават, че и ти правиш така. Почват се едни "дълбоки" съвети... не ти е работа.

Автор: boni   
Дата:   07-06-10 12:35

Това, което най-много ме дразни е, когато някой ми виси на главата и ми гледа зад рамото или ме прекъсва докато върша нещо.
За праха тук и там, както и за поразхвърляните обективи, раници, апарати и батерии, обикновено аз дразня другите:)

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   07-06-10 12:58

Error: Out of memory. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Frida   
Дата:   07-06-10 12:59

Ами това, което ме дразни обикновено е следствие от това, че мъжете и жените общуват по различен начин.
Аз например чакам той да се сети. А той не може да ми чете мислите. Той чака да му се каже в едно просто и ясно изречение "искам еди какво си", да ама аз искам той да се сети сам [smilie5] абе майтапи

Автор: kaiser.soze   
Дата:   07-06-10 13:02

това със закъсняването е някакъв феномен [smile] но има начин и за това. ако трябва да сме някъде в 17:00, казвам, че трябва да сме в 16:30 и всичко е наред [smile]

има и изключения.наскоро в България се запознах с жена която идваше на срещите винаги 2 минути по рано. [smile]

Автор: iPonche   
Дата:   07-06-10 13:05

Като Фрида [smilie5]

Една жена ми каза: "Мъжете са просто устроени, трябва да им казваш, иначе не се сещат."

И така до края на песента. Шантаво...

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.