Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не ,не съм аз този...
Автор: mladenov   
Дата:   26-05-10 02:43

Николай Младенов! [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Не ,не съм аз този...
Дата:   26-05-10 02:44

Българска престъпна банда източила чрез измами над 2 млн. долара задържаха агенти на ФБР в Лас Вегас. Федералното бюро за разследване е получило информация от българските власти за част от членовете в престъпната банда. Пред Дарик главния секретар на МВР Калин Георгиев съобщи, че Министерството на вътрешните работи постоянно обменя подобна информация с американски служби.

Българите в Лас Вегас и Финикс са измамили търговци на автомобили със сума от близо 2 млн. долара. Освен това родните гангстери успели да източат около 700 хил. долара от банкомати. Общо 11 души са обвинени за три отделни случая във федералния съд. Помощник прокурорът Катлийн Блис е заявила, че ФБР е получило информация от властите в България, че един от предполагаемите от лидерите престъпната мрежа, 58-годишният Димитър Димитров, се е присъединил към фигури от подземния свят в страната.

Димитров, който е американски гражданин, живеещ в Лас Вегас, бе обвинен по трите случая, включително обвинението срещу него и съпругата му, Вярка Димитрова, в незаконно притежание на 9-милиметров пистолет.

Другото обвинение е срещу Димитров и петима други мъже в конспирация, измами и мрежа за крадена собственост по схема за незаконно придобиване на автомобили от търговци на коли и транспортирането им до Източна Европа. Останалите обвинени са Драгомир Тасков, Боян Георгиева, Росен Даскалов, Юлиян Милушев и Николай Младенов.

Дата:   26-05-10 02:47

За няколко часа ми се обадиха 5 човека които ми казаха от:"Еййй,толкова години се познаваме пък да не знаем каквъв си бил..." ,до "Абе,ти си бил много опасен,бе..."[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Най-отговорно си признавам че нямам нищо общо с тези хора![cool] [cool] [cool] [cool]
Просто съвпадение на имената,а и "този" Николай е от Лас Вегас,аз живея във Финикс![beer]

Автор: Grandpa   
Дата:   26-05-10 04:29

Не е като да не се споменава и Финикс...[smilie3]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   26-05-10 08:51

Ей , забравихте ги българските мъдри мисли... [smilie5]
Това тук ми прозвуча като... "Гузен, негонен бяга." [smilie5] [beer] [ezik]

Автор: kkkolelo   
Дата:   26-05-10 09:00

Да бе, то не само едно магаре се казва Марко [smilie5]

Дата:   26-05-10 09:21

kkkolelo- в тоя случай,магарето е едно,поне във Финикс![smilie5] [beer]

DidiAndreeva-ами забравихме ги,какво да правим![smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.