Автор: Frida
Дата: 24-05-10 20:01
колко нагли и невъзпитани хора има на този свят.
Уговарям се с младеж да го снимам. За без пари, защото той нямал 300 лева за портфолио, пък аз нали да си попълня моето. Чудесно, имаме уговорка, понеже го е срам да се снима на обществени места (какво ще кажат хората), аз моля приятелка, която си е обзавела студио у дома. Тя се съгласява, уговаряме се за следващия ден.
Помъквам аз целия цирк, включително дрехи и се опвам да го чакам. Вися половин час (верно, че предишния път аз закъснях 10мин ама мъж да ме кара да вися половин час ... карай викам си, нали работа ще вършим, ще преглътна). При което пристига нашия модел-примадона и ми заявява, че имал само един час, защото имал работа.
Казвам, ама как?! нали сме се уговорили от вчера, и аз съм си изгубила сума време да мисля как да го снимам, ангажирам други двама души и техния дом, отказах супер интересно пътуване заради тебе ... как един час?! Ние няма да правим паспортни снимки по дяволите?!? Тръгвам си бясна от проваления ден и се надявам повече да не чуя и видя тази ***** ...
Но уви не ... появява ми се на скайп и иска да си получи снимките (предишния ден пихме кафе, за да се разберем и аз бях щракнала няколко пробни скучни до смърт снимки). След като му отказвах няколко пъти и той настояваше, му предложих да си ги плати. Тогава тази ***** ме нарече "шушумига" ... Е, не е истина просто .... тия майки не ги ли възпитават, не мога да разбера ....
|
|