Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Кучката Мима и Баба Гена
Автор: gogo   
Дата:   14-05-10 17:53

http://www.telemaniac.com/of-13510

Кучката Мима и Баба Гена ?!?! [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Кучката Мима и Баба Гена
Автор: lipostok   
Дата:   14-05-10 17:58

Малката Кристияна се сдоби кръст, начертан с хоросан. Отечество любезно, как хубаво си ти!

Автор: мара   
Дата:   14-05-10 18:06

вижте, нека да не подкарваме пак старата песен на нов глас, а да направим, каквото зависи от нас, за да не бъдат нещата такива.
предполагам, че няма никой, който да си мисле, че случващото се е нормално.

Автор: OGIMAG   
Дата:   14-05-10 18:16

Ами аз отдавна го казах- кой има пушка да я хваща и да ги почва. [smilie24]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   14-05-10 18:19

мара е за президент на ФФ! грешка няма!
ша ни уравновесява отсекъде [smilie5]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   14-05-10 18:47

оги, ми да, ама стиска ли ти да влезеш и да стреляш в парламента?...примерно.
щото ако пуцаш песовете на паваж, некой рикошет мое да светне детенце...[smilie8]

Автор: Императорът.   
Дата:   14-05-10 20:56

Бащата Радостин иска отмъщение, но няма да го направи, защото ще влезе в затвора.
Ето това е проблемът. Ако тоя загубил детето си злочест баща вземе една гьостерица и размаже "годпожа Елена" може би някои "кучкари" ще се позамислят, а него ще го защитят всички нормални хора.

Крайно време е гражданите сами да започнат да раздават правосъдие, щом "държавата" отказва да изпълнява функциите си.

Автор: da.fo   
Дата:   14-05-10 21:03

кучешки живот за хората и човешки живот за кучетата в тази страна [smilie23]

Автор: Императорът.   
Дата:   14-05-10 21:12

Толерантността на европейската цивилизация - най-долната измет има повече права от нормалните хора, а кучетата от хората.[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: slivenski   
Дата:   14-05-10 21:25

В много, много тъжна страна живеем... [smilie2] [smilie21] [smilie21]

Автор: sen_shui   
Дата:   14-05-10 21:28

По- добре да влезна в затвора, но да си получат заслуженото. Пък ако ме вкара някой съдия в затвора защото съм претрепал куче затова че е отнел живота на детето ми.... Живота не свършва в затвора. Като излезна да му мисли съдията къде ще се скрие [smilie23]

А да коментирам случая, не желая понеже смятам жаргонните думички всички ги знаем [smilie2]

Автор: Lalinda   
Дата:   14-05-10 21:32

Копирам част от текста, понеже се опасявам някой да не поиска да му го смелим накратко, понеже го мързи да чете:

"Нямам нищо против нито едно животно! Имам нещо против хората, които се правят, че обичат животни. У нас хората не обичат животните – просто ги ползват като оръжие в омразата си към други хора. Вие, точно вие кучкарите, трябваше да отидете на погребението на баба Гена! Настанете се удобно – баба Гена получи гроб, кучката Мима получи нов живот. Това сте вие, кучкарите! Вашата любов към животните е незаконна, неприемлива и отвратителна. Вие сте тези, които оставяте бездомните кучета зад ъгъла. По правило вие се криете зад тухлената стена на закона, зад дувара на неуредената държава, зад идиотската си идея, че състраданието е нещо, което се дава на куче. Някой път правя предаване и ми се плаче. Някой път не ми се плаче. Някой път просто разбирам сред какви хора съм се родил – за кучетата ние сме всемилостиви, а с хората се държим кучешки, живеем като овце в кочина така, щото всеки ден караме Господ да избира свинар ли да ни бъде или да ни бъде пастир.

Напомням ви – кучето Мима се сдоби с протези. Това е хубаво! Баба Гена се сдоби с кошмари и евтино погребение. Кучетата на госпожа Елена се сдобиха с държавна издръжка. Малката Кристияна се сдоби кръст, начертан с хоросан. Отечество любезно, как хубаво си ти!”

М. К.

Автор: gogo   
Дата:   14-05-10 21:33

Кучкарите са особена порода хора... Работех във фирма, в която собствениците гледаха 3 кучета.
Дневния порцион на псетата беше такъв,че доста колеги попреглъщаха, като гледаха какво ма'ат четирикраките!

Автор: exo99   
Дата:   14-05-10 21:35

Да го духа Карбо [smilie5]

Автор: GenaDP   
Дата:   14-05-10 21:47

Автор: мара

да направим, каквото зависи от нас

Маро ма, не успя ли да разбереш досега, че от нас нищо не зависи? Можем единствено да излезем по нощите и тихомълком да изтребим кварталните помияри. Евентуално и да раздадем малко шутове на уродите, дето ги подхранват...

Дата:   14-05-10 21:50

ти пробва ли инак?

Дата:   14-05-10 21:55

Как "инак"? Има си закон в шибаната държава, и той защитава кучетата. Кво ме съветваш да направя - да напиша нов? Не става, законите ги пишат в народното събрание.

Дата:   14-05-10 22:00

е, няма да се караме сега с тебе. има начини да им се стъжни на людете от инстанциите-община, разни организации като екоравновесие и прочее. и двамата чудесно знаем, че един печен адвокат ще ги разпарцальоса. и именно понеже има закон и понеже той не се спазва(както за помиярите, така и за домашнте песове), има за какво да бъдат ебавани постоянно. в краен случай наистина може да се ползва някаква гражданска организация, щото тва си е яко губене на време.

Дата:   14-05-10 22:05

Кой закон не се спазва?

Кучетата са оставени да си живеят по улиците - това е по закон.

Носим солена наказателна отговорност, ако нараним (или, не дай боже, убием) някой помияр - това също е по закон.

Малоумните пенсионери могат да си изхранват ковито си щат твари пред блока - за това забрана в закона няма.

Дата:   14-05-10 23:46

има, има. за етажни собствености, за замърсяване, за неслагане на каишка, за неслагане на намордник. само прочети и ще видиш!
утре стринката като изнесе паницата, земи и я фърли в кофата, а кат се развика - викни и ченгетата и я наклепай за замърсяване и дребно хулиганскво. кажи, че ти е посегнала, че те е наплюла. па тя да доказва, че не е камила. а ако не сработи - пусни жалба. став, и още как. факир съм аз в образуване на неприятности. ама е наистина много трудоемко...[smilie18] и вече почвам да се разфакирявам!

Автор: Grandpa   
Дата:   15-05-10 00:07

Маро,

Гената е прав - ако законът приема за нормално и естествено да съществуват глутници помияри в населениете места проблемът е нерешим.

Дата:   15-05-10 00:32

утре стринката като изнесе паницата, земи и я фърли в кофата

Да взема паницата с храна, дорде 2-3 едри бездомни песа плюскат от нея? Мне, мерси - оставям подобни геройства на някой достатъчно малоумен за подобно нещо...

Автор: hery   
Дата:   15-05-10 08:00

щото ако пуцаш песовете на паваж, некой рикошет мое да светне детенце

Като ти влязат четири кучешки зъба по 3-4 см в прасеца и почнат да ти свличат кожата от пищяла, няма и през ум да ти мине за рикошет.

Малоумните пенсионери могат да си изхранват каквито си щат твари пред блока

Много от тях го правят, за да не стане обратното - тварите да се хранят с пенсионери.

Дата:   15-05-10 10:55

гена, тука има нарочна двусмислица[smilie5] .
кат те е страх от помиярите, фърли стринката.

Автор: likeduh   
Дата:   15-05-10 11:02

тъжно...
Маре евала...всички го мислим и лелята с паницата виждаме..., защо нищо не правим....?!
Винаги имаме добро оправдание..винаги.И що ли?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.