Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  16  17     всички  напред  последна
 Раждане над 60 годишна възраст
Автор: ellisaveta   
Дата:   13-05-10 16:20

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=527110
[smilie23]

Вие какво мислите? За? Против? Защо?

Отговори на това съобщение
 Re: Раждане над 60 годишна възраст
Автор: CanoniO   
Дата:   13-05-10 16:22

Щото като си луд, има голяма вероятност да родиш увредени деца. Лудите трябва да не могат да се възпроизвеждат....

Автор: ellisaveta   
Дата:   13-05-10 16:24

Докторите му викат "медицинско постижение", за мен е ненормална работа, особено като се замисля за здравето и отглеждането на децата.

Дата:   13-05-10 16:26

Ми виж и физиономията и после се сети как ще живеят децата...

Автор: charm   
Дата:   13-05-10 16:31

Ел, за децата наистина ще е пагубно според мен. Баба им да им е майка... А какво ще стане, когато те станат на 10? На 13 в пубертета? Аз едва се справям, не говорим финансово, чисто емоционално, а какво възпитание ще им даде тази баба? Свекърва ми е на 55 и като гледам как се държи с тийнейджъра ми и ми иде някой път да ..... а на 72? Ужас просто....[smilie2]

Автор: imitev   

Женицата работела в психото като психиатър...

Психиатър не е професия, а диагноза...

Когато близначките станат на 18 години, бабата ще е на 80...

Автор: Todd   

Абе при тая липса на дяца скоро бабите ша требе да подържат расата ...

[smilie19]

Автор: tziko   
Дата:   13-05-10 16:33

И как ще живеят тези деца след 10тина години като си затвори очите тая жена?

Автор: Todd   
Дата:   13-05-10 16:35

Ами как - ще се социализират с мангалите !!!!

То те нема да се социализират с нас за това трябва обратното....

Автор: lillia   
Дата:   13-05-10 16:45

Какво като е родила на 62. Аз съм за[smilie24] Майчиното чувство е по-силно и по-ценно от всякаквите ви мъжки глупости[ezik]

И не забравяйте че майките обичат единствено децата си![ezik] [smilie18]

Автор: slivenski   
Дата:   13-05-10 16:46

Каква е гаранцията, че ако родиш на 20, на 30 или на 40, не може да умреш от нещо и децата ти пак да останат сами? Не умират само 70 годишните и/или по-възрастни от това хора... за съжаление...

Тази жена едва ли не е помислила кой ще и гледа децата, ако нещо се случи с нея.

Да са и живи и здрави. И тя също. [smilie21]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   13-05-10 16:47

Приказка за силата на думите ...

Имало едно време една групичка от малки жабчета, които си организирали надбягване. Целта била да се изкачат на върха на една много висока кула. Долу, около кулата, се събрала голяма тълпа да наблюдава състезанието и да аплодира участниците. Състезанието започнало. Истина Ви казвам: някой от тълпата не вярвал от сърце, че малките слабички жабчета ще достигнат върха на кулата. Чували се изказвания, като например :"О, пътят е толкава труден!!! Те НИКОГА няма да достигнат върха." Или пък: "Няма начин да достигнат върха. Кулата е толкова висока!"

Малките слабички жабчета започнали да се скапват. Едно по едно ... Освен онези, които с бодра крачка се изкачвали нагоре и нагоре. Тълпата продължавала да крещи: "Толкова е трудно!!! Никой няма да успее!" Все повече жабчета се уморявали и се отказвали.

Но ЕДНО продължавало нагоре, и нагоре, и нагоре. Това няма да се предаде!На самия край всички други вече се били отказали да изкачат кулата. С изключение на онова мъничко жабче, което, след неимоверно усилие, единствено успяло да стигне до върха ! ТОГАВА всички други жабчета естествено поискали да разберат, как точно това жабче е успяло да го направи? Един от участниците попитал малкото жабче, как то, което е успяло, е намерило силата, за да достигне целта? Оказало се, че... Победителят бил ГЛУХ!!!!

С това искам само да ви подсетя, че вие в момента се явявате "лошите орисници" на тези деца. Погледнете малко оптимистично и им пожелайте здраве и успехи. Аз не одобрявам избора на майката, но коя съм за да я съдя. А най-малкото имам право да прехвърлям негативизма от нея към бебоците... Домовете са пълни с деца на 20- годишни здрави родители, и с деца , родени с различия, пак от здрави родители. Кой може да каже и да даде гаранция, че всичко ще е наред. Да, тук риска е огромен, но децата с нищо не са виновни. Дайте им шанс...

Автор: n1x0n   
Дата:   13-05-10 16:50

Могла - родила.
Нали, таковата... любов, християнски добродетели... щом е родила, значи някой горе това е преценил. Нали така беше положението?

Автор: ivodam   
Дата:   13-05-10 16:52

Да, никинсън, правилно схващаш [smilie3] [smilie24]

Само че тая тема все пак си е пар екселанс за бг-мама, айде малко да филтрираме нещата...

Дата:   13-05-10 16:55

Всичко което казвате е ОК, ако се пропусне факта, че жената е болна....

Автор: NeDDRaG   
Дата:   13-05-10 16:58

Диди, живи и здрави да са децата. Ама майката е... Нека не говорим за тези по домовете. Те са отделна тема. За съжаление и тук не можем да ги сложим до другите деца, но... Тук става въпрос за желани деца. И не става въпрос дали има и кой ще ги гледа след като майка им склопи очи. Но на децата ще им бъде трудно, много трудно. Да не говорим, че може да останат без майка, когато най-много се нуждаят от нея...

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   13-05-10 17:01

Канонио, не един и двама са хората, които са решили дали е болна или не. Всички те са лекари, съзнаващи напълно отговорността , която поемат. Ти, аз и който е да е от тук не знае със сигурност какво е състоянието и. Не я познаваме, само от снимки... Но доста хора изглеждат нормално на снимките, а според общото схващане са извратени...
Просто не наслагвайте толкова негативизъм върху децата. Всички майки тук предполагам ще са съгласни с това, едва ли някоя от тях иска хората около нея да обричат на думи детето и на неуспех...

Дата:   13-05-10 17:03

Дидке, тази жена е с психични отклонения. Гледах я по телевизията. За мен има значение менталното състояние на родителите. Не възрастта. Лудите не трябва да имат деца.
Това ми е мнението....

Публикацията е редактирана (13-05-10 17:03)

Автор: kerabo   
Дата:   13-05-10 17:09

CanoniO, а знаеш ли колко латентно луди са се възпроизвели? И то не само по веднъж, тоест - с повече от едно дете.
Идея си нямаш.
Тази жена е износила донорска яйцеклетка, което означава, че не е нейна.

Дано оцелеят децата. [smilie24]

Дата:   13-05-10 17:17

Не. Нямам идея. Но за това сме на тоя хал....

Автор: мара   
Дата:   13-05-10 17:22

ми права е като господ кера[smilie24]
само се сетете как преди време тука щайа да спасяват едни, дето бяха напъркали 7 деца, всичките с вроден сифилис, щото и родителите били със сифилис...то не беха сълзи, то не беха сополи. таа баба мое и да ги изучи даже, жилава изглежда[smilie5] [smilie24] шантава работа е, ама да са живи и здрави.
при тва пише, че не са й дали да осинови...вероятно с години е опитвала.
и със сигурност по-добре ще са от камарите биологично възпроизвели се луди...

Автор: tnt   
Дата:   13-05-10 17:23

А ако знаеш и колко ментално повредени /без да са луди в тоя, смисъл дето ти го употребяваш/ се възпроизвеждат по много, свят ще ти се завие.

Автор: EHurMa   
Дата:   13-05-10 17:24

kerabo - яйцеклетката не е нейна, ама тя ще ги възпитава след това...

Автор: kkkolelo   
Дата:   13-05-10 17:27

Автор: CanoniO
Дата: 13-05-10 16:22

Щото като си луд, има голяма вероятност да родиш увредени деца. Лудите трябва да не могат да се възпроизвеждат....

-------------------------------

Подсети ме за наградите Дарвин, присъждани предимно посмъртно, за каръци, лишили човечеството от гените си [smilie5]

Автор: мара   
Дата:   13-05-10 17:29

ми то от луд до гений колко е?!

първа  назад  1  2 ..  10 ..  16  17     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.