Автор: chicken
Дата: 05-05-10 09:48
Собствен живот. А мене ме гони параноята. Трябва да спра онези неща
Оправи се бараката. Имал режим магазин и домашен режим. Жената, съвсем логично, го резетнала. Ама може би не съвсем логично решила, че до тогава е бил на домашен щото аз така съм го оставил, пак съвсем логично, и решила да пробва на магазинския. И съответно не става. Аз се прибирам, питам я дали е резетнала и въпреки всичко го правя и аз. За първи път. И съвсем логично го оставям на домашен режим. Гледам оправил се. Ама знам че от предното резетване не се е оправил и започвам да търся причини. Щото аз на такива боклуци хич не им вярвам. Колко му е да се бъгне. Ама на.
Не ми се смейте,на мен все така ми върви с разни неща. А по принцип обичам да се забавлявам с кви ли не техники, ама до тези никога не съм имал достъп. Представям си как ще гледам приемника на Булсат А по телевизора снощи всичко се разнищи. Чак скучен се оказа.
За сметка на това и аз се подхилвам като започнат да се възхищават на "яката" и "скъпата" техника в кафето. Усилвател и тунер от осемдесетте, купени от битака за десетина лева и ремонтирани. Вярно , че не си сменям усилвателе за новите боклуци дето ги продават за 200-300+ лева, ама...
Благодарско на navy за бързата реакция въпреки, че надцени функциите на тъпата барака Което си го няма си го няма.
|
|