Автор: ivodam
Дата: 19-04-10 21:24
Чета из днешните новини такива ми ти работи:
Кольо Парамов изкара Иван Костов агент на КГБ
Секретна школа в Украйна обучила финансиста и бившия премиер по времето на СССР
Скоропостижно освободеният само за седмица премиерски съветник Кольо Парамов хвърли бомба тази сутрин по БНТ като обяви Иван Костов за човек на съветските служби.
Парамов заяви, че двамата били минали заедно през специална подготовка в някогашна Украйна, която била в пределите на СССР.
Това за авиаторска школа са пълни измислици, каза Парамов, но не разкри повече подробности за подготовката, тъй като и двамата с Костов били подписали декларации за секретност.
Крайно време е да кажем абсолютно всичко за Иван Костов и да разтворим книгата на българската политика за последните 20 години, обяви още Парамов.
Според него Командира готвел дестабилизация в българската икономика през април, за да се върнел на бял кон.
СДС и ДСБ ме обвиняват, че съм перфектният специалист по хиперинфлация, но аз съм човекът, който подготви разработката за Иван Костов, с която той замина за Америка, и се разбра, че ще е подготвеният дубъл на следващия министър-председател. Не може да се проявява двоен стандарт, каза още Кольо Парамов.
Това ако е истина, ми обяснява много неща, най-вече защо Костов е най-големият легитиматор и уважавач и преговаряч с комунисти в най-новата ни история.
Въпросът е сега, разбира се, ще заведе ли дело за клевета свети Иван, как мислите?
|
|