Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 хваща ли ви параноята понякога :)
Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-04-10 21:54

М? [smile] [smile]

мен да, когато ще пътувам. по 5-6 пъти проверявам за паспорти, кредитни карти, документи, зарядни, мобилни, джипиеси, том-томи и други такива....и малко нервен ставам, все бързам, особено ако е самолет.

уж знам, че всичко е там... и пак проверявам. бе, параноя [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

отивам да готвя фиде със скариди [smilie5] [smilie5]

вие пишете [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: хваща ли ви параноята понякога :)
Автор: asahi   
Дата:   18-04-10 22:05

Направи си един списък и пий една вода.

Автор: endlessdark   
Дата:   18-04-10 22:09

ъхъ [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: мара   
Дата:   18-04-10 22:10

ми...мене не. ама миналата година пробвахме да минем граница със здравните книжки на децата, вместо с паспорти, щото тва бях зела...някакси. оттогава любимият го тресе параноята[smilie5] щото до тасос ни излезе към 800 км[smilie18]

Автор: danvan16   
Дата:   18-04-10 22:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: sunnyshot   
Дата:   18-04-10 22:38

този вид параноя като че ли се развива в мъжката част на човечеството най-вече [smilie5] И моята силна половинка се върти така да проверява по 100 пъти ... и ме драйва крейзи!

Автор: IvoZafirov   
Дата:   18-04-10 22:41

Аз бях така първите няколко пъти. Ма като попътуваш с аероплани няколко стотин пъти и почти няма разлика с трамвая да ти кажа. В дивно спокойствие пристигам 40 мин. преди полета [smilie5] Е ставали са и грешки де..[smilie18] ... само 1-2 пъти.

Автор: boni   
Дата:   18-04-10 22:42

Даааа и обикновено като тръгна ако ме преследва чувството, че съм забравил нещо, после се оказва, че наситина съм забравил нещо[smilie18]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-04-10 23:21

еееее, не само за пътуване! казвайте и за други.

примерно, прескачате ли белите линии на пешеходната пътека, като минете покрай стълб, заобикаляте ли го от външна страна,като видите шарена котка подскачате ли до три пъти [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ей такива [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: kkkolelo   
Дата:   18-04-10 23:22

Поне 2 пъти съм се връщал да взема нещо забравено, пък то се оказва, че си е било в мен, но не съм проверил хубаво [smilie5] [smilie18] ... е сравнително отблизо де ...

Автор: тьма   
Дата:   18-04-10 23:42

не ме е пускала, за да ме хваща[smilie8]

Автор: sunnyshot   
Дата:   19-04-10 01:00

преди малко, закъсняла за среща, панически обикалях стаите за да си търся слънчевите очила...докато синът ми насмешливо ги посочи, вдигнати отгоре върху косата ми ... върху моята собствена глава [smilie3]

веднъж пък, отдавна беше, тръгнах от upper NY към Торонто и след като изминах някъде около 100 мили, телефонът звъни. Силната ми половинка ми съобщава, че портмонето ми със всички документи, се намира забравено на масата. Върнах се обратно, взех си го и продължих [smilie5]

та такива ми ти срамни случки...

а! имам и още една, още по срамна: бързайки за работа и мислейки как ще представяме новата колекция, изхвърлих ключовете от колата заедно с остатъците от закуската си в коша за боклук на един ДънкинДонат. Отидох до заключената си кола и след като панически прерових чанта и джобове си около 10 пъти, по метода на дедукцията се върнах обратно до коша за боклук. И за радост и шоу на цялата присъстваща публика, се заврях в него и го прерових основно. Намерих ключовете на дъното....

https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0085.gif

Автор: yanee   
Дата:   19-04-10 02:11

по отношение на пътуванията си имам тактика: правя си списък за нещата, които ще взема със себе си, от ... до [cool]

ве4ерта, преди да тръгна, едно по едно запо4вам да поставям вси4ко което ми е необходимо във куфара/раницата и за4ертвам от списъка, така съм сигурен, 4е нищо няма да забравя ... преди да напусна къщата проверявам за вклю4ени електроуреди, отворени кранове на 4ешми, прозорци и дали паспорта, Виза-картата, кеш парата и билетите са с мен и заклю4вам вратата след себе си ... навън дръпвам 2-3 дръпки трева и никаква параноя за нищо не ме гони [smilie18]

Автор: exo99   
Дата:   19-04-10 02:30

И политат розови слонове [smile] [beer]

Публикацията е редактирана (19-04-10 02:31)

Автор: princess_Lia   
Дата:   19-04-10 07:36

Аз проверявам само Виза картата и билетите, иначе винаги има нещо забравено...Но на Съни случките съм ги имала всичките, вкл. с изхвърлените ключове от шкафчето ми в работата. Оттогава не държа на една връзка ключовете от къщи и от работата. [smilie25]

Дата:   19-04-10 08:06

яни [smilie24] то и аз така правя. без тревата, де[smilie5] ама паспортите на децата си бяха в списъка...само дето аз вместо тях някакси бях взела здравните книжки, без да разбера, че не са паспорти[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Нели   
Дата:   19-04-10 08:08

Да, аз веднъж в 4ч следобяд в работата се сетих, че съм забравила да изключа млякото на котлона, но после се оказа, че сутринта съм го сложила и съм забравила да го пусна. [smilie5]

Автор: tnt   
Дата:   19-04-10 08:21

бе след 2-3 дръпки, можи още по-яко да те подгони [smilie8]

Дата:   19-04-10 08:27

мене мария хуана не ми действа по никой начин.

Автор: Marillion   
Дата:   19-04-10 08:33

Аз пък си имам схема... някак си успявам да запомня всичко, което трябва да взема. Като заключа входната врата заставам за 20 сек и прехвърлям всичко на ум. Не ми се е случвало да забравя нещо.

Автор: feliz   
Дата:   19-04-10 09:39

Кайзере, мъжа ми е като теб в това отношение, въпреки, че е летял стотици пъти.[smilie5]
Аз действам точно като Яни /е, и аз без тревата [smilie5] /. Спокойна съм, но като видя изнервената си половинка и мен ме хваща леко.[smilie25]

Автор: vladomatev   
Дата:   19-04-10 10:11

Обикновенно ми е толко напрегнато ежедневието и толкова задачки имам в главата че патуванията и подготовката им са ми като разпускане ....няма стрес, качвам се на самолета и преди да е излятял вече спя...а подготовката я правя на автопилот...

Дата:   19-04-10 10:20

[thankyou]

Дата:   19-04-10 10:24

офти ина паранойка

Автор: kkkolelo   
Дата:   19-04-10 11:11

Който се страхува, че забравя или е припрян в последния момент си струва да работи по списък правен на спокойно и допълван като се сети (може и типов чек лист и да го актуализираш).

Относно изхвърляне на ценни документи и вещи ... [smilie5] Миналата есен, неделен следобед. Жена ми след баня си почиства (със сода мисля) златни и сребърни бижута. Държи в ръката си златен пръстен, 7 гр. Звъни се на входната врата, слиза посреща баща си, суети се, разтребя, маха от масата недообелена ябълка, и в този момент пръстена при обелките в чинийката. По късно вечерта жена ми мие, шета, аз изхвърлих боклука ... На другият ден сутринта, вече на работа, възпроизвежда и се сеща защо не намира пръстена. Връща се и с една пръчка почва да рови по кофите [smilie5] ... нищо, по рано сутринта пълните кофи са сменени ... мърмори, че веднага съм изхвърлил пакетирана торбичка ...[smilie10] ... Прежалихме го ... На следващия ден през деня дъщеря ми сменя пълната торбичка от кошчето с празна и преди да е завърже, решава да провери ... изсипва съдържанието на вестници на терасата ... и о цудо, пръстена е там. Просто жена ми е изхвърлила конкретната чинийка в следващия пакет ... [smilie5] https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.