Автор: kkkolelo
Дата: 19-04-10 11:11
Който се страхува, че забравя или е припрян в последния момент си струва да работи по списък правен на спокойно и допълван като се сети (може и типов чек лист и да го актуализираш).
Относно изхвърляне на ценни документи и вещи ... Миналата есен, неделен следобед. Жена ми след баня си почиства (със сода мисля) златни и сребърни бижута. Държи в ръката си златен пръстен, 7 гр. Звъни се на входната врата, слиза посреща баща си, суети се, разтребя, маха от масата недообелена ябълка, и в този момент пръстена при обелките в чинийката. По късно вечерта жена ми мие, шета, аз изхвърлих боклука ... На другият ден сутринта, вече на работа, възпроизвежда и се сеща защо не намира пръстена. Връща се и с една пръчка почва да рови по кофите ... нищо, по рано сутринта пълните кофи са сменени ... мърмори, че веднага съм изхвърлил пакетирана торбичка ... ... Прежалихме го ... На следващия ден през деня дъщеря ми сменя пълната торбичка от кошчето с празна и преди да е завърже, решава да провери ... изсипва съдържанието на вестници на терасата ... и о цудо, пръстена е там. Просто жена ми е изхвърлила конкретната чинийка в следващия пакет ... https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif
|
|