Автор: gkazakov
Дата: 17-04-10 19:32
Проблемът е следният:
грипът на Canon 350D (говоря за самото тяло, а не за отделен грип) сякаш изпуква при хващане. Забелязах го при ползване на по-тежък обектив, когато го нося в ръка и съм го хванал само за грипа. Самата част от грипа, която е от матирана/грапава пластмаса изпуква и има съвсем леко движение. Това се забелязва в частта, където би трябвало да стои средният пръст (тоест в горната част на тази грапава пластмаса), в долната част няма такова нещо.
Пояснение - тази част от грипа, която обяснявам, че е матирана/грапава, всъщност на сивия вариант на тялото е в черен цвят - надявам се че вече сте ме разбрали. Самата част, по това което виждам аз от батерийния отсек, е куха вътре, което според мен е много тъпо..
Притеснението ми е дали може да се спука, счупи, измести или да възникне друг проблем с нея, следствие на нормално използване, а не на удър. Гледах конструкцията на тялото, уж целият преден елемент е една част, но аз имам чувството, грипът играе съвсем леко.. За сега не е нищо фрапиращо, но създава чувство за чупливост.
Имам ли повод за тревога, евентуално какви са ми вариантите за ремонт?
Помагайте, че ми е единствено тяло и се тревожа!
Предварително благодаря
|
|