Автор: vga
Дата: 15-04-10 15:56
Барети са арестували Човека-глас! Ама били сгрешили! Ум не ми го побира! Човека-юмрук е искал да надделее и е използвал държавни средства. Злоупотреба с власт е това, Бойко....
Питам аз какво значи такава грешка?? Те утре може и в нас да разбият и да ми се извинят?!?! Бива ли? Какви са тия операции дето ще сбъркат така че да нахлуят при Човека-глас. Но майтапа настрана, да не беше той! Какво значи сгрешили са... ебем ти и полицията!
Барети сложиха белезници на Човека глас
Певецът Красимир Аврамов, известен като Човека глас, е бил арестуван тази сутрин от барети в рамките на операция „Недосегаемите".
Баретите нахлули в дома на Аврамов, накарали го да легне на земята с белезници и покрита глава. След като разбрали грешката си, служителите на МВР се извинили на певеца и си тръгнали.
Пред Дарик Красимир Аврамов разказа, че вероятно баретите са имали грешна информация и затова са нахлули в жилището му. Докато обясни на полицаите кой е, униформените обискирали апартамента му.
„Сутринта рано чух разбиване на врати и помислих, че има взлом, че има някакви нападения срещу мен. Тръгнах надолу, аз живея в голям мезонет и като слизах по стъпалата, видях нахлуване на барети. Сложиха ме долу на земята. Имаше следовател от прокуратурата и писмо, но след като бях известно време на земята покрит, после вече ми се извиниха. Наистина се извиниха съвсем нормално", коментира Красимир Аврамов.
Човека глас разказва, че се чувства стресиран от преживяното, което определя като сценарий от гангстерски екшън от 60-те.
|
|