Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  30 ..  32  33     всички  напред  последна
 Търся препоръки за майстор на кухни
Автор: ejko   
Дата:   27-03-10 11:25

Ще трябва да правим една кухня по поръчка и ако имате добри впечатления и можете да ми препоръчате майстор или фирма, ще съм благодарен.
Не търся някакви особени материали, лукс или каквото и да било специално нещо. Изискванията ми са стандартни за БГ- просто да е ОК направено и колкото е по-евтино, толкова по-добре...:)))
Аз през деня ще съм зает и няма да пиша в темата, но вие ако има какво да кажете- супер!
Мерси много :))))

Отговори на това съобщение
 Re: Търся препоръки за майстор на кухни
Автор: юнга   
Дата:   27-03-10 11:26

И в кой край на БГ?

Автор: AndreyIst   
Дата:   27-03-10 11:30

В момента я правят при мен, но изпълнението е много луксозно и доста скъпо, за сметка на това много добро.

Автор: ejko   
Дата:   27-03-10 11:30

Аааа извинявайте..., за София става дума!

Автор: nomadsl   
Дата:   27-03-10 11:50

www.gammadesign-bg.com

Автор: Todd   
Дата:   27-03-10 11:52

На моята кухня плота е от 8 сантиметрови талпи !!!

Ама си я правих сам щото "майсторите" ма гледаа кат голям камък кога ги питах дали могат да сгробят нещо от 10 сантиметрови греди ....

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   27-03-10 12:05

johny55 е твоят човек.

Автор: novi4ok   
Дата:   27-03-10 12:38

А защо не си вземеш готова модулна? За дължина 2.60м излиза между 500 и 900лв. А с допълнителни модули можеш да си я направиш както ти харесва и колкото си искаш голяма. Никоя поръчкова не е толкова евтина, а качеството им въобще не е по-високо, в повечето случаи.
Погледни тук. Кухните са полски на Black Red White - доказана в цял свят марка за мебели.

Автор: sunnyshot   
Дата:   27-03-10 12:41

Грейс -Васил Стефанов

Хубави кухни на доста приемливи цени. Телефонът е сменен, за това отиди направо в магазинчето/showroom. Намира се в алеята на трамвай #5, малко преди спирката на хотел Славия.

Мога и да потърся новия телефон - отговори на лични.

Автор: alba_luna   
Дата:   27-03-10 14:00

Ако можеш да си напаснеш модулна Black Red White са наистина добри. Аз имам тяхно обзавеждане за спалня и съм доволна. Иначе, ако се налага да поръчваш бих ти препоръчала
Димат Омега http://dimat-omega.com/. Цените не са съвсем ниски, но работят добре. Успех

Автор: Lalinda   
Дата:   27-03-10 14:34

Мда, ние, учените от БАН, види се, поръчваме само най-доброто, най-луксозното и най-скъпото.
Така и трябва.
Не сме толкова богати, та да купуваме евтинджоси, както е рекъл английският джентълмен, задоволяващ се само с най-доброто.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Тъкмо вчера ни направиха проекта.
(За интересуващите се или пък завиждащите, знам ли, които търсят тема за разговор: лак МДФ в цвят цитрин и жълто, със заоблени вратички на крайните шкафове, алуминиеви витрини и шкафове с ролетки и възможно най-сложните механизми за затваряне.)

Просто по шоурумовете и изложенията не съм виждала по-добро изпълнение (изпълнителят е австриец, но ще запазя името му в тайна).

Италианските кухни за тук не ги правят много добре, а що се отнася до модулните на БРВ (съкращението звучи като на нашите Бази за развитие и внедряване и сигурно има причина за тове)... техните цени са най-ниски - сами ще разберете защо.

Доста зле и като кръпки изглеждат разните там фурни, перални и хладилници, стоящи свободно между модулите...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   27-03-10 14:48

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Я сподели да позавиждам малко, че от половинчас няма нищо за завиждане.

Автор: carl_cox   
Дата:   27-03-10 14:57

Lalinda [smilie10] [smilie11] [smilie10] [smilie11]

няма как да не ти завижда човек [smilie24]

осебено на момента: "алуминиеви витрини и шкафове с ролетки и възможно най-сложните механизми за затваряне"

[smilie24]

а встъпителните ти думи: "Мда, ние, учените от БАН, види се, поръчваме само най-доброто, най-луксозното и най-скъпото.Така и трябва." , направо удрят в десятката.

[smilie24]

както се вика, Lalinda да си в днешно време [smilie24]

Автор: enDLESSdark   
Дата:   27-03-10 14:59

Иво,и ти ли си от завиждащите ве?!!!Аз това от теб не съм го очаквала!!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: christal   
Дата:   27-03-10 15:01

Брех, как се оживихте щом дойде реч за кухни. Ако Ежко беше попитал за Филипо Брунелески или Леон Батиста Алберти щехте да мълчите като риби.
[smilie18][smilie18]

Борисе, имам опит с една тукашна фирма, цените са нормални, качеството е.. много добро. Само при монтажа трябва да следиш всичко и да контролираш хората. Материалите са австрийски и италиански иначе. Забравих името на фирмата, но ще потърся адреса.

Автор: Danhill   
Дата:   27-03-10 15:13

chuchuline

Дата:   27-03-10 16:43

МДФ и алуминии...... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Баси смеха ...

Айрян без кисело мляко....

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: lillia   
Дата:   27-03-10 17:04

Таратора е по убав без чесън.[smilie7]

Колкото до кухните, видях миналата седмица в Мосю бриколаж кухни в промоция за 350 лв. Жалко че не ми върши работа, иначе щях да си купя.

Купих си цветя и днес си ги насадих в дворчето[smilie5]

А иначе се чудя какво толкова очаквате от една кухня? Слагаш чаши, чинии, бодваш една мивка и колко изкара. Като се сдуха нова. Не очаквам да ползвам 40 години някаква си кухня.[smilie7]

Публикацията е редактирана (27-03-10 17:05)

Дата:   27-03-10 17:06

Аз нали за това я направих от талпи - да не я мисля 40 години ..... баси нема да съм жив толкоз [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-03-10 17:08

Тоде, ша остане за внуците[smilie18]

Дата:   27-03-10 17:10

Ша остане ....само не е ясно на кого...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Оная кредитната инспекторка не продумва нищо....[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   27-03-10 17:18

Лошо е да взимаш талпи на кредит![smilie5]

Аз сега съм се кротнала , че а се обадя, а ми земаха гащите[smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   27-03-10 17:48

На учЕните от БАН с техните крехки доходи сал единият добър вкус е останал - да поръчват от най-скъпото. Подмята ми се вкъщи един каталог на Балкан Юг - единия от големите вносители на мебелен обков. Та в раздела за кухни механизми всякакви. Само да ти се проектира.

От приятелка архитектка знам, че най-удобните кухни се проектират от жени. Лично аз много работа в кухнята нямам, та не държа да е супер-дупер. Едната функционалност + безопасност са ми достатъчни.

Има жени, които ползват кухнята с удоволствие. Личи им отдалеч - хем изглеждат доволни, хем и мъжете им ги оценят. Те наистина заслужават да имат супер-дупер кухни, а и мусака правят добре.

Автор: emovla   
Дата:   27-03-10 19:04

Лалинда, въздържай се да споменаваш каквато и да е конкретика, защото се излагаш всеки път [smilie18].

Просто си лай там, когато ти е кеф, ама МДФ и алуминий - най-доброто.....просто вземи се самоизчезни безкрайно...

Автор: agop4o   
Дата:   27-03-10 19:13

няма вариант хубаво и евтино.нали и обикновения и скъпия обектив правят снимки. да ама с обикновения обектив на мен ми е добре ама някой профи ще каже какъв е тоя шум какви са тия аберации.та и тук е същата работа[smilie5] .

първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  30 ..  32  33     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.