Автор: юнга
Дата: 14-03-10 19:52
Чета днес в "Капитал" за предисторията на скандала с Дянков и какво научавам?
Първи вестник "Папарак" съчинил нещо за президента милиардер,и го приписал на Дянков за достоверност.
След това някакво жълто сайтче подело клюката и за достоверност, сайтчето, не посочило източник на информация.
След което, идва предаването с Дянков, където го питат нещо, което той не знае, защото друг е измислил тази простотия.
От тази глупост, президентските съветници/които той сам е избирал/решават да направят ПР на Гоце. Той се съгласява и следва атаката срещу Дянков.
На пресконференцията, Гоце заявява, че е сигурен, че източникът на простотията, която използва за атака е Дянков, но споменава и жълтата преса.
Излиза, че президентът вярва на в-к Папарак.
И след като му вярва, използва писаното в него за да атакува и си направи ПР акция.
Без да се спирам на въпроса за багажите, искам да попитам, редно ли е , поради това, че Гоце вярва на Папарак, да се харчат моите пари като данъкоплатец, за тази "жълта" ПР акция и да получават тези които го съветват, пари от същите данъци?
На всичко отгоре, не съм и гласувал за него, та ми е още по - обидно от действията им.
Много ми се иска, комунуидите които го избраха да понесат финансовата тежест на тези жълти занимания, но сегашната червена конституция мълчи за подобни въпроси.
Сега, понеже България и българите си нямат работа, тръпнат в очакване, Гоце да докаже, че Дянков е авторът на това оспорваното изказване и да размаха пред камерите доказателството- в-к Папарак.
В-к Папарак.
|
|