Автор: mladenov
Дата: 05-03-10 22:17
ShotlandetsaWildlife -бутилка Кока-Кола...
Аз да ви кажа преди 2 години като ходихме до Япония какво стана.Тръгваме от Финикс за Сан Франциско и от там за Токио.На летището във Финикс минахме проверка като си му е реда-събуване на обувки,изхвърляне на шишета с вода...абе всичките му тъпни.Пристигаме в Сан Франциско и на летището аз извадих от раницата която носех едно малко апаратче за да снимам нещо.Като тръгнах да го връщам с джобчето на раницата...не влиза докрай.Поглеждам аз вътре какво пречи и гледам една лъскава гилза калибър 7.62!!! Синът ми беше взел тази раница няколко дена преди това за да ходи с нея на гости с преспиване при един приятел и онзи ,понеже баща му стреля редовно на едно стрелбище ,му дал гилзата за спомен и нашият я пъхнал в раницата!Аз скришом я изхвърлих в една кофа преди да минем проверката в Сан франциско! Пристигаме в хотела в Токио и жена ми си вади от ръчната чанта,с която пътува в два самолета,чантичката с гримовете и там какво виждам...бокс кътър,или както му казват в България-макетно ножче(или поне така мисля)
Легендата е ,че с такива ножове са били отвлечени самолетите на 11 Септември! А ние с такъв нож минахме през ДВЕ проверки ,на ДВЕ АМЕРИКАНСКИ летища и летяхме на ДВА полета ,единият от които МЕЖДУКОНТИНЕТАЛЕН!!!
Така че това с проверките по летищата и взимането на течности и гелове от пътниците е пълна глупост! Ако някой иска нещо да направи ,никои не може да го спре!
|
|