Автор: Lalinda
Дата: 12-02-10 16:35
Интересно е, все пак, да се разбере каква е причината българите да умират толкова рано, здравето им да е толкова увредено, и най-вече, защо са толкова нещастни?
Едва ли ще е резултат от консумацията на свръхполезните за тях баници с извара (ако някой от вас е попадал на баничарници с баници със сирене, моля да публикува тук адреса й), консервирани храни, било то стари меса, домати, чушки или пък компоти, тютюнопушене и консумация на домашен етилов алкохол?
Предполагам, че майките на сегашните тукашни деца много настояват потомството им да умре по същия начин - с развалени още на 20 г. зъби от ядене на зрънчо и вафли, хамбургери, баници с извара, с увредени бели и черни дробове, също като родителите им, и, разбира се, с високо кръвно?
То е ясно, че за третия свят им е през оная работа, но пък и на третия и на първия им е през оная за тях, или не е така?
Поогледайте се ПЪРВО как изглеждат роднините и съседите ви, които със сигурност постоянно ядат мед (съмнявам се на света да има страна, в която да се яде толкова мед, не ви ли се струва?).
Помня, че бурканче от около 230 г. мед във Франция е минимум 8 и половина евро, докато същото бурканче със сладко, прпимерно, е не повече от 2 евро.
|
|