Автор: kkkolelo
Дата: 12-02-10 11:15
Не ставала за слушане Имат просто много музика от различни периоди над 40 год. И аз най много си харесвам самостоятелните албуми на Мик Джагър. Това са едни от най-скъпите музиканти в света с все още най-посещаваните концерти.
Тоде, "Без късмет", едно видео от преди ~ 25 г. Играеше с Джери Хол (жена му, манекенка) и снимаха някакво ревю в Рио ... Караха се непрекъснато и една вечер той излезе от бара в който бяха, купи си дрога от някакви на улицата, ония го ступаха и го хвърлиха в един хладилен камион разнасящ месо. Вече на доста км извън Рио шофера спира, разтоварва ... остави го такъв замръзнал. Така Мик се озова в бразилската провинция без документи и естествено ... роб на тръстиката. Въднъж успя да се отскубне за малко и влезе в крайпътно заведение ... -Телефон, телефон ... посочиха му ... ми няма монети ... взе да обяснява кой е ... собствениците мъж и жена ... видя един джубокс, отиде и взе да рови плочите ... Хулио Иглесиас, Хулио .... и на 21 плоча - Ролингстоунс, взе да скача радостно, да се тупа в гърдите ... Аз съм този ... Мики Джагейро ....
|
|