Автор: d256h
Дата: 09-02-10 09:28
Аз не съм видял нищо революционно в MS Word или Excel, от както се появиха вресиите им съответно 2.0 и 4.0.
Понеже познавам добре този продукт, мога да кажа, че имаше две фундаментални простотии, които направиха в Майкрософт по отношение на потребителите. На два пъти смениха изцяло концепцията си за тези продукти. Това е ултра простотия, демонстративно показваща, че въобще никой не се интересува от потребителите, тяхните нужди, проблеми. В същност достойнствата на тези продукти (все пак имат и такива) са именно непроменените, смислени неща, за които първоначално са били проектирани и вградени още в първите им версии - обработка на текст и направата на нормална електронна таблица.
Никога няма да простя на Малкомекия, че смениха езика за програмиране в тези среди и ме накараха втори път да се мъча с тъпият им VB маскиран и деформиран после в .NET
Следващата простотия с XML концепцията окончателно затвърди репутацията на Малкомекия, че са изроди, които в никакъв случай не трябва да се подкрепят !
|
|