Автор: Lalinda
Дата: 08-02-10 21:11
Да заведеш някого на лъскав ресторант романтична и изненада ли е?
Ако очаква точно това, каква изненада би било?
Да ти кажа как ме изненада моят спътник...
Извъднъж, ни в клин, ни в ръкав (тогава се пътуваше с визи и покани) ме покани на снимки във Венеция...
Пък аз изобщо не се зарадвах, като си представих само какви бюрократични митарства ме очакваха... Трябваше да ми прати нотариално заверена покана, поканата не бе уважена, имало си специален формуляр, после трябваше да представи справка за доходите си, доказателства, че притежава дома си и има възможност да ме издържа, докато съм му на гости...
Та, като видиш изведнъж колко получава спътникът ти и какво жилище притежава, наистина се изненадваш, при това приятно и дори романтично...
Чисто и без лъжи...
Майтапът бе, че с френска виза трябваше да пътуваме до Италия и влакът взе, че мина през Швейцария, за по-кратко, та точно там ме хванаха и ми биха един печат и от Швейцария, и от Италия...
Живот ли бе, романтика ли бе, да го опишеш?
Година по-късно пък ме изненада, като се загуби в Алпите и ме остави да уреждам търсенето му с полицейски хеликоптер...
А като се откри два дни по-късно, си организирахме романтична вечеря в ресторанта на хотела... Туй село бе забележително - нощно време, по единствената му алея, местните младежи форсираха мотоциклетите си...
Ако не сте се губили, пробвайте на скалите на Анот. Може и във вестниците най-романтично да напишат за вас...
|
|