Автор: TheBossBG
Дата: 02-02-10 16:34
Значи това което казва Бони е напълно нормално за тази част на София. Аз сутрин карам децата на училище и отивам на работа. Живея на последна спирка на 85. От там тръгвам около 7,00-7,05. Минавам по Ломско, надлеза, Хр. Ботев, Петте кюшета, Раковска. Спирам на френската и разтоварвам съответното дете(учат в различни смени). Продължавам по Раковска, завивам по Аксаков, през синята зона срещу НХГ, пресичам Царя и спирам на паркинга зад Партийния дом. НИКОГА не минавам на червено, НЕ изпреварвам насрещните трамваи. Карам по трамвайната линия, защото е разрешено от ЗДП. Обикновено на паркинга съм в 7,25-7,30. Ако реша да наруша правилата си на каране ще го взема и за 15 минути, ама няма смисъл. Иначе за 15 минути стигам през Лъвов мост, Симеон, Веслец, Дондуков(срещу КФС) и то без да бързам. И да ви кажа, с топ не моат ма накара да са метна в Младост!!! Хем ще съм поне с 5 км. по-далеч, хем ще си вися на Цариградско и ще хвърлям боб дали пак някой идиот не е тръгнал в насрещното. НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!
|
|