Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
14 н † Неделя Сиропустна ((Сирни заговезни). Успение на св. Кирил Славянобългарски. Преп. Авксентий. Гл. 3, Утр. ев. 3, ап. Евр. 7:26-8:2 (с. 474), лит. ев. Мт 6:14-21 ((На вечернята се извършва взаимно опрощение)
Това пише в Българския православен календар за 14.02. Който иска да празнува друго да ходи другаде.
То щото тези гупотевини не са на други попове. А па от св. Валентин по-глупаво едва ли. Да чакаш един ден, да кажеш на някой че го обичаш... До толкова беше стигнала глупостта, че на моя в трети клас по трудово му бяха искали да направи валентинка. Учителката се видя в чудо като отидох.
ХП е прав, в мерената реч подобни волности са позволени.
Колкото до римата в четвъртия стих - аз имам друго предложение. Звучи добре, има мелодика, връзва се смислово. Но ти няма да искаш да го използваш, а и на мен ми е неудобно да го напиша .
Kat - имаш 114 точки (последната от мен) !
Само още по-малко от 21 900 ти трябват за да надминеш този дето е на първо място в Пловдив - сега е със 21936 точки. УСПЕХ !
П.П. Може който иска да гласува за една моя позната за надпреварата във Варна - Вилияна Стоянова се казва хлапето и това и е линка http://www.ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7765
Сега има над 330 точки - трябват и само още към 26 300 за да е първа във Варна
BirdOfPray -
Не ми е необходимо 1-во място . Важното е да съм в десятката и ми са необходими само около 5000 примерно ,затова помагайте.
Гласувам за Вилияна Стоянова