Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ми купувай си испански продукти ако искаш - само че качеството е в пъти по-лошо (повечето испански продукти, които съм виждал, изглеждат като пластмасови, и имат горе-долу същият вкус).
Българите в Испания се чудят как да си купят гръцки маслини, защото, онези, испанските, с оцета, не стават.
Ако не е гръцката риба, може и морска риба да не ядете.
А за узото да не говорим, защото френските боклуци и българската мастика не стават. Нито пък ракъ на другите комшии.
Ако ви пречи блокадата, обръщайте се към Биби.
Той трябва да оправя тези неща.
А бре Юнга.На мене ако не ми хареса как е почистена Варна,и седна пред входа ти да протестирам,ама така че ни да можеш да влезеш, ни да излезеш редно ли ще е?
блокадата персонално не ми пречи, което не означава нищо за другите, които ги касае. Смятам, че това е начин да изразя моето несъгласието с методите на действие на съседите ...
Помислете си какво би станало, ако ние ги блокираме реципрочно.
Имам истинско бяло сирене - гръцко, а не помия от България, която няма мляко. Хубави маслинки и ципуро в хладилника. Купувам си и рибки от тях, а днес бях и в Multirama, за да ги подпомогна още веднъж
Примерите ви не стават.
За какво ви е правителство, след като сте решили сами да се оправяте?
За какво ви е ЕС, след като не оставите на него да реши проблема?
Хайде криво разбрания национализъм в килера, за по-добри времена, а който трябва да си свърши работата.
Има други механизми за решаване на тези неща.
Да кажете нещо за узото?
Нещо за маслините?
Между другото, онзи ден и аз си направих стифадото по кипърски, за да не е по гръцки.
Но не с всичко става така.
Къде турските кокореци, къде гръцките.
Вторите няма как да ги прескочиш.
Ами такова, Нейви.
Всичките вместо задни части, имат масички за игра на белот, а като завали сняг, първо там стават преспи. И винаги с мазни коси, че и потни.Трътлести.
А пък по характер....., не ти е работа.
Виж какво Нейви.
Манаксулите, да се ги пазят за тях.