Автор: TheBossBG
Дата: 14-01-10 13:59
Снупоф, каца един марсиански кораб някъде в Родопите. Наоколо гори, ливади и само една самотна къща. Отишли там, представили се на земляните и им обяснили, че са тук с научна мисия: да проучат как живеят на Земята. Приели ги нашите, показали им къде живеят, къде са им животинките, после ги поканили да вечерят заедно. След вечеря погледали К1 и когато ще си лягат марсианците предложили да се разменят. Речено-сторено. Влизат жената и марсианеца в стаята, събличат се и жената прихва да се смее. Марсиянецът пита: какво смешно има? Ами какъв секс ще правим с това пишле, което имаш? Ааааааааааа, забравих да ти кажа, завърти ми лявото ухо!(пишльокът започнал да се удължава) А сега ми завърти дясното ухо!(пишльокът взел да се удебелява) А сега си го направи какъвто го искаш!
На сутринта марсианците си заминали, седнали нашите с по чаша кафе да споделят впечатления. Жената: ах скъпи, какъв секс правихме с марсианеца, НЕ Е истина направо. Побърка ме цяла нощ!!!! Мъжът: е, ти си късметлийка, тая тъпа марсианка нищо не направи. Цяла нощ ми въртя ушите насам натам.
|
|