Автор: endlessdark
Дата: 13-01-10 20:01
krist
Дата: 13-01-10 19:53
А бе хора (kompa и ednlesdark) вие малоумни ли сте бе - що не прочетете някоя от другите теми за ГМО, дето има из форума, а започвате пак да ръсите от нула простотии, дето вече са дискутирани? Дайте като има и други вредни неща, да легализираме и едно от най-вредните, та, ако до сега не сме пукнали, то със сигурност вече да стане..! Па, преди да си отваряте толкова устата, от която като гледам само нечистотии излизат, ай вземете, та прочетете нещо за това колко са вредни ГМО, и тогава пак продължавайте да си бълвате лайната..
Селекцията и ГМО по никакъв начин не могат да се сравнят - при селекцията няма как да постигнете домат с ген на риба примерно - съчетават се само видове, които са близки..
Уф що ли се сещам ей за тая картинка, човекът още преди няколко века я е нарисувал, ама си е актуална и днес:
С цялото му уважение си мисля ,че имам доста повече идея от теб за какво иде реч.При все ,че явно на теб единствените ти места за информиране са ти разни форуми и други места където хората си чешат езиците.
Дай ми доказателство ,че са вредни?Знаеш ли какво е ГМО изобщо?Как се селектират?
Знаеш ли какво ядеш изобщо?Между другото от доста години ядем трансгена соя,слънчоглед,рапица..да ти е станало нещо от това?!
Колко хора обаче умират от рак приченен от натрупване на пестициди в организма?!
|
|