Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Дайте идея за видео плейър за ХД файлове
Автор: stingray   
Дата:   10-01-10 22:18

Процесора ми е дуал коре 2 Гхц, 4Гб Рам, 256 ДДР 3 видеокарта. Нещо имам съмнения че видеото е слабо защото като пусна филм и от време на време сече, та искам първо да пробвам с плеър или коеци. Забравих да кажа с Уин 7 съм. Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Дайте идея за видео плейър за ХД файлове
Автор: danvan16   
Дата:   10-01-10 22:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   10-01-10 22:28

Абе аз ги гледам с ВЛЦ плейър, но искам и компетентно мнение, за някой друг или евентуално дали може да е проблем в машината...

Автор: navy   
Дата:   10-01-10 23:38

720р или 1080р се мъчиш да пускаш ?

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   10-01-10 23:41

Аз ползвам The KMPlayer, K-Lite Mega Codec Pack и K-Lite 64x Codec Pack. (K-Lite доколкото знам, не е нужно да имам, имайки The KMPlayer, но го ползвам за Corel Video Studio. Предполагам все има нещо, което на The KMPlayer му липсва.)

Дата:   10-01-10 23:43

1080р. Проблемът е че насича много странно, не винаги на някаква сцена която има промени по целия екран а когато си иска, та затова са ми терзанията, дали компа е слабичък или нещо с настройки/кодеци/плейър или пък ТВ/ Сони 40W5500/ не е наред...

Дата:   10-01-10 23:50

Ехеее... чакай малко сега... 1080 прогресив... трябва ти корава машинка, 3ГХц и кораво видео барабар с машинката [smilie7]
Още повече ако ти е дивх-че... но и транспосрт стрийм също зори.
Насича ти странно, защото е вариейбъл битрейт и ако ти е и с ДТС звук... смятай.
За този тип филми... 1080р се ползва най добре специализирано устройство, някой попкорн примерно, забрави ПС-тата... най малкото ЩОМ си се навил да гледаш 1080... то не го окепазявай с ПС откъм качество [smilie7]

Дата:   10-01-10 23:58

кофти работа, отделен плейър едва ли ще заделя пари да взимам скоро, ама май ще трябва да ъпгрейдна малко тогава

Автор: ogimag   
Дата:   11-01-10 00:17

Има едно сравнително бюджетно решение за 200 лв. Аз съм с 32W4500. Всички филми вървят като пушка без никакво насичане. Отделно и звука ти излиза 5.1 Ако имаш възможност горещо ти го препоръчвам. проблема вероятно ти е във видеокартата.

WD TV Live
HD Media Player
Full-HD 1080p media player

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735

Дата:   11-01-10 00:20

Виж, тегли си 720р филми и си ги гледай с кеф [smilie7]
Изобщо не се тормози с тези, по-големите.
Те и мощен плеър искат, обем искат, много време за теглене... все още ни е рано за това [smilie7] А и до 40 инча ТВ, особено ако ще го гледаш от 3 метра примерно разлика няма да намериш [smilie7]

Виж... фул ХДТВ на 50 инча плазмичка с добър плеър си е амейзинг... ама нали разбираш [smilie7]

Дата:   11-01-10 00:26

А може ли да има някакъв проблем с хдми кабела, четох че има различни версии... продължавам да съм упорит аз, насича ми като че ли цялата картина все едно телевизора не е 100 херцов, абе странна работа.
И още нещо да попитам, как аджеба този телевизор като го пусна в мууви мод ще направи кадрите 24 в секунда, хич не ми е ясно?!?! Или това са на Сони маркетингови трикове?

Дата:   11-01-10 00:52

Процесора ми е на около 35-40% като плейвам филм. Утре ще пробвам с някое друго видео. Сегашната ми карта е Гигабайт Радеон HD2600XT/256ddr3. Дали нова карта ще подобри нещата?

Автор: mariana88   
Дата:   11-01-10 00:56

stingray в .mkv пак ли ти насича или е ок при него?

Дата:   11-01-10 01:02

току що изгледах Adulthood.2008.720p.BluRay.DTS.x264-iLL
който е .mkv На финалните надписи които бяха бели на черен фон, прескачаха много досадно:(

Автор: aeobs   
Дата:   11-01-10 01:16

k-lite mega х32 + bsplayer + overlay mixer video rendering, това е ултимативната комбинация за HD в .mkv

Автор: tonevjr   
Дата:   11-01-10 01:23

Смени си видео картата![smilie3]
За филми ти трябва или яко CPU или GPU ![smilie5] Най-добре и двете![smilie24] [smilie18]
Твоя процесор,не е от тези,които могат да се справят с 1080 без да се задъхат,така че го подкрепи с видео карта![smile] [beer]

П.П. ...и да....само KMPlayer![beer]

Публикацията е редактирана (11-01-10 01:24)

Дата:   11-01-10 01:29

mkv и дори да не е двуядрен или читириядрен процесор пак вървят без проблем и в телевизора не е проблема. Аз ползвам Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe ,но съм на XP.

Дата:   11-01-10 01:32

Ще пробвам някакви варианти на кодеци и плеъри и тогава ще мисля за смяна на карта.

Дата:   11-01-10 01:37

Новата видеокарта на Matrox може да управлява до 8 монитора.Видеокартата има 2 GB памет и поддържа резолюция до 2560х1600 пиксела на всеки изход. Ехааааааааа

Дата:   11-01-10 01:39

Е айде сега, аз съм си обикновен юзър, тя тая карта ще струва колкото колата ми сигурно :)

Дата:   11-01-10 01:42

Видеокартата ще струва $1995. Има и по-евтин модел за 2 монитора.Чакай да видя каква беше цената ,че забравих.

Дата:   11-01-10 01:45

Цена:
285.00 USD

Дата:   11-01-10 01:49

Е все пак карам маааалко по-скъпа кола :)

Автор: tonevjr   
Дата:   11-01-10 01:49

Лошо няма,пробвай![smilie3] Ама разбери,че 1080 не е до кодеци за да върви![smilie5]
А й на обикновен юзър без качествен монитор/тв,КАБЕЛИ и добри колони....блу-рей и 1080 му не требе....двд-рип и си свиркай![smilie5]
[beer]

Дата:   11-01-10 01:54

Аааа до блу рей не съм стигнал още. Просто искам да изстискам максимално нещата които притежавам :)

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.