Автор: ivodam
Дата: 09-01-10 17:23
И защо е важно това за вас, о тьма беспросветная? Спомням си, че веднъж и на лични ме пита дали имам деца, доста и тогава се зачудих. Въпросът е безпредметен, защото първо, може много от тези, които те интересуват, да са имали деца, без това да им е станало известно; второ, както добре знаеш, жените сте странни същества, в частност имате странни представи понякога за отмъщение. Аз на няколко пъти съм чувал от омъжена дама, питайки културно как ще я караме, да не й създавам проблеми естествено, изключително любопитния израз "Давай вътре, нека гледа чужди деца". Струваше ми се малко тъпичък опит за остроумничене и оригиналничене, докато не гледах едно предаване по един от научно-популярните канали за поведенческите полови реакции на жените, където казаха, че по експертни оценки в развитите страни около 40% от децата не са от бащата, с който живее майката, ами от някой друг. Не е никак малък процентът, мдааа... Без ДНК анализ за нищо не можеш да си сигурен в днешно време . Пък и не само днешно. Така че темата ти е доста безмислена.
|
|