Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Мани цигарите, ми пиенето?
Автор: exile   
Дата:   09-01-10 12:47

Абе скоро си говорехме с едни познати...
Аз сега съм на 20 (след няколко месеца ще пия легално и в Америка [smilie5] ), те въпросните познати наближават 30-те... Едни чеда на демокрацията бяхме всички и се отвори въпрос за това на какво приличат хората към 30-така в момента.

Поне, ама поне 50% от мъжете, даже доста повече според мен, са пълни развалини, убити от "разцепване". Абсолютни оплешивяли вчичасани пичове с шкембета и вратове, разплути в едни столове, игрещи си на шевчета (въпреки, че това е друга тема), вече сбърчени и т.н. и т.н.

Когато си дойде някой, който живее от 10 години в чужбина и е към 30 и за стане до някой, който тези 10 години е прекарал тук по дискотеки, клубове, кръчми и т.н. разликата е наистина плашеща.

Не ви ли е правило впечатление, че хората в Австрия, примерно, изглеждат... просто здрави [smilie10]

Една проста равносметка... В моята компания поркаме от 14 годишни... Като казвам поркаме имам предвид поркаме, на 15-16 сме се правили на животни та до днес, и даже като по-малки то правехме по-често... Както и почти всички останали келеши от випуска, и други випуск, и третия випуск... Да, като си на 17 и поркаш бутилка ракия за норматив е весело, мхм, ама като станеш на 30 и последните 13-14-15 години си поркал по бутилка ракия по норматив кво правим... И то не веднъж в месеца, ми два пъти в седмицата... Останалите дни го караш на биричка, по 2-3-4-5 на ден, някое патронче водчица, за колкото има кинти [smilie5]

И като дойдат 30-те... Започват да отказват бъбреци, черен дроб, това-онова... Имам познати, които на 26-27 си бяха вече изпили пиенето и или спираха да пият, или изобщо... спираха...

Да не говорим за спортуване, всички сме скапани разплути плондери, а единствения легитимен, "непедалски" спорт, който се практикува в България за 90% от поколението ми е така нареченият "фитнес", който варира от анемичното повдигане на някой дъмбел и щанга, до тотално бохане с химия и превръщане в някакъв мастит мутроподобен монумент още преди да си си взел дипломата за средно образование.

Наздраве!

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/kroz3815.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2010-01/wxyc4064.JPG

http://vicove.com/jokepics/thumb_sredna_23169.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Мани цигарите, ми пиенето?
Автор: мара   
Дата:   09-01-10 12:55

стига беее! баси и темите[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
ми на 17-18 съм пила по шише ром. случвало се е и после. и по литър ракия съм пила. мога и сега вероятно, ма не съм пробвала. мене единственият ми проблем е с дозирането на яденето...
ма ей ся ще си пусна отделна тема[beer]

Автор: Magnifico   
Дата:   09-01-10 12:55

Дядо ми, който е вече на 80 и кусур години, винаги казва следното: От нищо не се ограничавам, но и с нищо не прекалявам [smilie3]

Автор: pmartinov   
Дата:   09-01-10 12:56

Човек това звучи гордо ...

Дата:   09-01-10 13:02

Няма нищо лошо в това да се освиниш като животно [smilie5] Аз съм последният човек, който ще каже обратното. И не спортувам и изобщо не е на добре работата, ама от друга страна имам и време да го променя... Е на цигарите вече не са ми фактор примерно.

Иначе и аз съм се напивал, и съм падал, и пак съм ставал, и пак съм се напивал... [smilie5] И ще го правя, ама не всяка седмица и то по два пъти. Бахти познавам толкова хора на почти перманентен махмурлук... То няма и лошо баш на 17-18-20 да го правиш, ама викам, че към 24-25 не е лошо да се спреш баш в тея мащаби... После деца има да се правят и да се гледат, не е гот половин поколение на 35-40 да са със степен на инвалидност заради липсващи бъбреци и половин черен дроб, язви, пък дори инсулти, щото и тов съм виждал.
Кофти работа...

Автор: Императорът.   
Дата:   09-01-10 13:08

И аз съм имал периоди, в които поркал като свинкя и се правил редовно на куче... ама сега отдавна не.

Пия абсолютно редовно, но с мярка - лятото - по 2-3 бирички дневно, зимата по една или по чаша спирт, 50-60 грама...

Спиртът е полезен - всеки един вид - биричката - за бъбречета (аз затова я и пия - навремето - проблеми с мои бъбречета, откак пия - нямам), винцето (само червеното) за кръвоносната система, ракийката - за сърчицето, водушката - за нервите... [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Разбира се - ако не се прекалява - в Щатите правено мащабно проучване - хора на три групи - хич непиещи, поркащи редовно и по малко, и поркащи като свинки - голяма разлика в здраве и продължителност на животът - най-здрави пиещите малки количества често, по-малко здрави - непиещите хич, поркащи като свинки - развалини.

Автор: NeDDRaG   
Дата:   09-01-10 13:12

Exile, там ви е грешката на младото поколение. И по-скоро не ваша, а да кажем на времето и ценностите. По мое време имаше Заповед 3030, с която ако те видят с цигара или да пиеш алкохол, можеха сериозно да те накажат. След това я отмениха, както и други неща. Но вашето поколение, т.е. тези, които са било тинейджъри 89 или малко по-младите наистина не знаят, а и не искаха да да се научиат да пият. Бях даскал 96-99 и им казвах намоите ученицци, че пиенето е да кажем хубаво нещо, но пиянството и напиваснето не. Отговора - "Ами защо да пиеем, като няма да се напиваме?". Това е схващането и на съвременните тинейджъри и младежи. А сега, придружено и с треви, разни леки и тежко дроги...

Автор: ivenchev   
Дата:   09-01-10 13:13

Ако някой иска здравословно движение - имам земя и мотики, лопати, гребла и т.н. [smilie10]

След "фитнеса" мога да черпя домашни сокове и нектари за освежаване.

Има и домашна, но тя е извън темата ... [smilie3]

Пък ако искате да се снимате докато се "фиткате", лошо няма. [smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   09-01-10 13:14

Неддрагов - така е. Мене не че ми е приятно да се направя на куче, но изтрезняването ми е много гадно, затова не правя на куче. А и култура на пиене - на нова година изсмуках половин бутилка коняк (от големите) и половин бутилка винце - но не станал на куче.

Дата:   09-01-10 13:16

Вярвай ми, пред това, което масово се приема в момента, тревата е здравословна [smilie8]

Иначе, да, прав си, аз имам учители, които в четвъртък ходеха с цели класове и се правеха на животни и в петък идваха с махмурлука на даскало, а в часа се уговаряха къде ще пият в събота... Па бях в елитна гимназия, някак си... Бедна ти е фантазията колко продължавам да ги презирам.

Автор: мара   

недко, тва е руско схващане[smilie5] те там са с разработки по темата. как да се напием с минимум алкохол, ако не можем да си набавим повече. щото що да пият, кат няма да са напиват[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Спиртът е полезен

Това е мит [smilie23]

Докато алкохола носи огромни печалби на някои този мит ще е жив...

Цар Кири е много доволен от това че тези митове продължават да му пълнят джоба [smilie24]

Дата:   09-01-10 13:17

Мартинов, нищо не е полезно на тоя свят, нито яденето, нито кислорода... [smile]

Дата:   09-01-10 13:18

Да !

И тревата е здравословна !

Най-вече за тия които печелят от продажбите и ...

Дата:   09-01-10 13:20

Като говорим за напиване [smilie5]

На гадното е като си поркал цял ден, ама говоря примерно 20-24 часа с чаша в ръка... Отдавна си подминал литъра, всякаки алкохоли, ма не си се напил, щото просто си пил цял ден по чашка на час... След едно спане осъзнаваш, че хем не си се напил, хем си изхарчил маса пари, хем имаш махмурлук и те цепи зверски тиквата и се чувстваш тройно тъп[smilie5]

Мартинов, тоя спор е няма никакъв смисъл, той затова и не съществува в тази темат и не мисля, че има смисъл и да се подхваща [smile] Не мисля, че някой знае кое е полезно или не, ако приемем, че е вредна това не променя фактът, че има много по-вредни неща от нея и понеже последните години стана по-трудно са си намериш трева и по-лесно другите неща, пък и по-евтино, другие започнаха да преобладават твърде често... Аз все пак бих се чувстал по-ок ако народа пушеше трева вместо да смърка неустановени прахове и хапчета, все пак има някаква градация в това кое е по-вредно... [smile]

Публикацията е редактирана (09-01-10 13:22)

Дата:   09-01-10 13:20

exile

На глупака само му дай една торба с пари той сам ще си превърне живота в Ад.

Дата:   09-01-10 13:26

http://vbox7.com/play:58ef1e59

Поздрав, майна [smilie5]

Автор: agop4o   
Дата:   09-01-10 13:27

ха ха ха седнали да се притесняват за цигарите и пиенето .ами секса секса[smilie18] [smilie18]

Дата:   09-01-10 13:29

Абе ти пий, смъркай и се бохай с химия във фитнеса 15 години, после ще си търсиш помпичката да си вдигнеш оная раота... Къв секс братче [smilie21]

Автор: minolta9   
Дата:   09-01-10 13:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   09-01-10 13:36

От човешките слабости и мераци най-лесно се правят много пари .

Дата:   09-01-10 13:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   09-01-10 13:41

Всеки сам си избира скороста на пропадане ...

Едни предпочитат да е мощно ,други умерено,а трети нежно .

Дата:   09-01-10 13:54

Дата:   09-01-10 13:55

Ето какво пиете !

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.