Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Тема за матраци
Автор: NeDDRaG   
Дата:   04-01-10 20:29

Трябва да си купя матрак. За леглото в Пирдоп. Ама тук продават само ТЕД и разни куче марка. Какви ползвате вие?

Отговори на това съобщение
 Re: Тема за матраци
Автор: MiTaka   
Дата:   04-01-10 20:30

Блян!

Автор: georgi969   
Дата:   04-01-10 20:33

нани

Автор: Lalinda   
Дата:   04-01-10 20:35

Отиди в Como, можеш да полежиш на матраците им преди да се решиш кой да купиш.
[smilie3]

Какво толкова правиш на "леглото в Пирдоп"?

Рутиш мацки ли? Или мачоци?
[smilie10]

В смисъл... какви параметри очакваш от матрака - по-мек, по-корав, по-здрав, по-прав, по-... знам ли?

Тия дни четох някъде, че матрак на десет години удвоявал теглото си от телесни течности и какви ли не гниди и гадове... Та ми се отщява да мисля за бъдещето им...
[smilie10]

Автор: samadhi   
Дата:   04-01-10 20:40

ortopedichni na Dormeo, mnogo sum dovolen, ne e mrydnal veche 8 godini blizo

Автор: exo99   
Дата:   04-01-10 20:56

Купи си матрак от пенолатекс.
Перфектни са !!!

Произвежда ги някаква фирма в гр. Бяла.
Мисля, че и тези на Дормео са от пенолатекс.
Въобще матраците от пенолатекс са мерцедесът на матраците.

Дата:   04-01-10 21:00

http://mebelibg.com/a2/offers.asp?grid=16255&m=37

Дата:   04-01-10 21:02

http://www.ekon-bg.com/bg/contact-us.php

Автор: SLR   
Дата:   04-01-10 21:03

Аз също съм със пенолатекс от фирмата в гр. Бяла и съм доволен, ама не мога да ти дам кординати.

Дата:   04-01-10 21:04

В горния ми пост съм дал адрес и на производителя и на дистрибутора.

Пенолатексът е сравнително нов материал, чието широко приложение е открито в средата на 20-и век. Поради способността му да отблъсква всички видове акари - причинителите на алергиите, първоначалното му приложение в САЩ и Западна Европа е било предимно за матраци и възглавници в здравните заведения. По-късно след продължителни лабораторни тестове е доказано, че използването на пенолатексовите матраци с различни ортопедични зони лекува редица заболявания – гръбначни и вратни увреждания, разстройства на съня, дегенеративни болести.

Единствено технологията за обработка на пенолатекс позволява изработването на матраци с 3 вида обща твърдост ( S – меки, M – средно твърди и F – твърди) и обособяването на различен брой ортопедични зони с различна плътност. Те се наричат още комфортни зони и се получават в следствие на изработената по специален начин клетъчна триизмерна структура. Те осигуряват равномерна опора за гръбнака и пълна релаксация на мускулите на цялото тяло. Матраците “Латекс” се изработват със 7 комфортни зони.

Пенолатексът е изключително гъвкав материал, който приема формата на тялото, като следва всяка негова извивка и така му осигурява ергономична подкрепа. В допълнение матраците, изработени от този съвременен материал, допринасят за намаляване на напрежението в мускулите на цялото тяло, осигуряват ортопедична подкрепа на гръбначния стълб, подпомагат правилното кръвообращение и гарантират дълбок и пълноценен сън. Анатомичните възглавници от пенолатекс осигуряват правилното разположение на вратните прешлени, за да може главата и вратът пълноценно да се отпуснат и да отпочинат през нощта.

От всички познати материали, използвани за производство на матраци, пенолатексът притежава в най-висока степен функцията еластично възстановяване – възобновява първоначалната си форма след многократни и продължителни деформации. Това негово свойство гарантира изключително дългия живот на матраците от пенолатекс.

Латексът е млечнобяла течност, която се състои от миниатюрни частици гума, добивана от каучуковото дърво Hevea Braseliensis

За да се превърне в пенолатекс, в тази течност се вкарва въздух и се разбива на пяна. След добавяне на адитиви, пенолатексната пяна се отвежда в специално изготвени матрици, където алуминиеви штифтове провеждат топлина и вулканизират сместа. В резултат на тази операция се получават въздушни канали, които осигуряват естествената проветривост и превръщат пенолатекса в дишаща материя.

Производственият процес и всички параметри на сместа са подложени на електронно наблюдение и проверка по време на целия цикъл. Всеки продукт се подлага на тестове за гъвкавост и издръжливост. За да се измери еквивалентът на десетгодишна употреба на един матрак или възглавница, продуктът се подлага на тестване и понася 15 000 удара за 24-часов изпитателен период.

Дата:   04-01-10 21:05

До тук дължиш една бира [smile] [beer]

http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=120

Дата:   04-01-10 21:26

Мда,,, Ама бирата се отлага. Нямат моя размер - 114/190. [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: elrisha   
Дата:   04-01-10 21:28

аз пък си търся матрак 180х200 ..до 200 лв. Може и да не ми масажира Г-точката!

Дата:   04-01-10 21:30

Ел, такъв трудно. В смисъл цената.

Дата:   04-01-10 21:31

elrisha , 180х200 до 200 лева може да намериш дюшек или шалте[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   04-01-10 21:32

Кака, търси гадже с матрак. И да масажира сичките точки.

Дата:   04-01-10 21:43

Колкото и да не ви се вярва, матраци на такава цена се намират и не са чак толкова лоши. Този,на който спя в момента е именно такъв и го ползвам вече повече от 10-ина години. Да съм станала по-гърбава от обикновено - не! Да съм направила алергия - не!Идеален е за секс-проверено многократно! Е да - не става за фукане по форумите [smilie5]

Дата:   04-01-10 21:47

Ел, абе и моя е от преди 15, ама същия чещит 114/190 сега е 190. Става въпрос за тези, дето са си с дървената ранка, еднолицевите.

Автор: atrifonov   
Дата:   04-01-10 21:47

такъв матрак си взехме точно за 200 кинта- Нани мисля че е точно 200х180см- перфектен е и не скърца при секс[smilie24] [smilie5]

Дата:   04-01-10 21:55

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

http://nani.bg/product_info.php?products_id=901356

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   04-01-10 21:55

ми да де, моя е такъв, с дървена рамка,еднолицев.Исках да е твърд,не като легна и да потъвам като в хамак.. В момента са около 200 лв. Не са фирмени.Продават ги в мебелните магазини,където правят по поръчка разни глупости от чам.

Автор: tyunkata   
Дата:   04-01-10 22:04

Пичо, скоро си взех един такъв:

http://matraciparadise.com/classic.htm

Доволен съм! Не скърца, издържа на натоварване и е евтинко!

Автор: emovla   
Дата:   04-01-10 22:17

NeDDRag: уляля тоя в комплект с японката ли върви, поне за 1 месец [smilie5]

Дата:   04-01-10 23:04

Горе съм дал линк към един магазин - там можеш да си поръчаш и по твоите размери, но минават няколко дни докато го докарат от завода.
Елриша, намери гадже с матрак от пенолатекс и преспи няколко нощи на него / на матрака/.
После ще си говорим [smile] [beer]

Пружинените матраци са като пинхолките - някои хора им се кефят.
Това като ти се забоде някоя пружина.
Нормален матрак от пенолатекс струва около 300 - 350 лева.
Но си заслужава всеки лев.
Една трета от времето ни минава върху този матрак.

Не съм дистрибутор и нямам нищо общо с матраците.
Но ме мъчеха болки в кръста и понякога сутрин едвам ставах.
Е, сега нямам този проблем.
Но всеки си решава сам.

Дата:   04-01-10 23:04

цена-8333 лв.

* 100% предварително плащане. Срок за доставка 2 месеца
- Ашколсун, те така се прави бизнес[smilie18]

Ше взема да отворя и аз един такъв магазин[smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.