Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Плащаме най-евтиния ток в Европа
Автор: pmartinov   
Дата:   04-01-10 19:16

Казвам ти дъще,сещай се снахо .

Енергийната мафия ни поготвя за бъдешите си ходове...

Отговори на това съобщение
 Re: Плащаме най-евтиния ток в Европа
Автор: Amigo   
Дата:   04-01-10 19:18

а корекции към европейски доходи предвиждат ли ?! [cool] [smilie23] следва нецензурен израз [cool]

Автор: asahi   
Дата:   04-01-10 19:19

Ние пък ще икономисваме. И без това разхищаваме енергия като за световно.

Дата:   04-01-10 19:19

Асахи опортюнист [smilie23] [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25]

Дата:   04-01-10 19:23

Тази зима заради смяна на апартамента и допълнителни мерки изразходвам 50% по-малко количество енергия, а за като разходи съм 60% надолу. Като дойдат изравнителните сметки ще имам още по-точни цифри, но засега така вървят нещата. Отделно живея на по-голяма площ.

Автор: Lalinda   
Дата:   04-01-10 19:52

Нашите месечни сметки са от 11 до 14 лв.
Тази за асансьора е малко по-голяма...

Винаги ми е чудно, отида ли да плащам, и пред мен някое бабче извади поне 200 лв., за да си плати...

Ако имате възрастни роднини, които живеят сами, цивилизовайте ги малко и им сменете и крушките, и хладилниците...

Автор: georgi969   
Дата:   04-01-10 19:58

Лалинда-готвиш ли у вас?Щото ако готвиш, тези 11-14 лева са невъзможни.

Дата:   04-01-10 19:59

georgi969
Дата: 04-01-10 19:58

Лалинда-готвиш ли у вас?Щото ако готвиш, тези 11-14 лева са невъзможни.

у тях се хранят с прана бе, как можа да си помислиш, че готвят [smilie18] [smilie18] на мен даже ми е чудно, че дори плащат каквото и да е за ток, щото мисля те да осветяват аратамента със собствената си сияйност [smilie18] [smilie18] [smilie6] [smilie6]

Дата:   04-01-10 20:01

Не готви бе. Не пере. Не пуска компютър. Има светодиоди в гардероба.

Дата:   04-01-10 20:02

Амиго,ако е така значи са едно еволюционно стъпало над хомо сапиенса.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (04-01-10 20:04)

Дата:   04-01-10 20:05

Може пък, и уредите им да са на батерии[smilie11]

Автор: agop4o   
Дата:   04-01-10 20:05

Нашите месечни сметки са от 11 до 14 лв. най вероятно над вас не минават самолети щото уредите им ще се побъркат от магнитите върху електромерите ви[smilie5]

Автор: MiTaka   
Дата:   04-01-10 20:09

Лалинда, не знам леля ли си ми,кака ли си ми, или си ми внучка!?
Но мога най отговорно да заявя, че при тия сметки за ток или живееш в мизерия, или въобще не живееш у вас![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Извиниявай предварително за допуснатите правописни грешки![smilie3]

Автор: samara   
Дата:   04-01-10 20:09

... другите 3 х 10 лв. на Лали ги плащат клиниките дето прекарва въпросните седмици от месеца [smilie21] ... само не разбрах, що я допускат до интернет междувременно, опасно е [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: kevi53   
Дата:   04-01-10 20:11

Само Рста и лапотпите в къщи правят 20, и още толкоз за хладилник-фризер, ЛСД ТВто и осветление. У нашто село ЕВН пуска 160-200 волта - и въпреки че ползвам разни защити СОНО прехвалените енергоспестяващи крушки гърмят като за световно по 1 на седмица, че и 2 климатика изгърмяха заради "качествения" ток... обаче се оказа не мога да се оплаквам на монополиста понеже не съм бил със специален персонален договор с ЕВН... тва е орисията да живееш в Абсурдистан[smilie23]

Дата:   04-01-10 20:12

Има и друг вариант-Спътникът и да плаща сметките,и тя да си няма представа.
(и аз се извинявам за грешките)

Автор: Onakava   
Дата:   04-01-10 20:42

Лалинда, не се чуди защо плащат толкова – ако си гледала възрастни родители или роднини, би трябвало да знаеш, че с възрастта границата на зиморничавостта се вдига – недостатъчно движение, лошо оросяване, дремене, медикаменти. Баба ми и дядо ми на 25 градуса са добре, аз – на 19 – 20. Плащат по 250 лева ток на месец, хем всичките им уреди са нови, крушките икономисващи и таваните смъкнати, нощем всичко е изключено, денем само топлят хола с климатика, кухнята се отоплява с парата на пилешката супа. Не ни подценявай чак толкова.

Дата:   04-01-10 21:17

Аз също харча малко ток.
Рядко се прибирам, начинът на живот не ми е енергоемък, а и съм учил достатъчно, за да знам как да не разхищавам тока, че и другите енергии.
Сметка от 11 до 14 лв месечно е възможна, но трябва да си го поставиш за цел. Ако приоритетите са ти енергоемки - забрави. Ако имаш деца и стари хора - също. Ако жена ти не е в час умножавай по 5. Въобще сложно е, но не невъзможно.

На икономията на енергия трябва да се гледа в дългосрочен план. 15 лева/месец са 180 лева/година, което е супер постижение и за някого може да си заслужава усилията.

Дата:   04-01-10 21:27

Едно нормално семейство,което не се храни всяка вечер на ресторант,пуска поне 2 перални в седмицата не може даисхарчи ток за 11-14 лева.Колкото и домакинята да е е в час.

Автор: elrisha   
Дата:   04-01-10 21:27

Ако и сметките по апартамента минават през "програма за социално подпомагане", отделно не готви,не пере,не гледа ТВ и живее на свещи - да,може и да е 11-14лв на месец.
Или пък гепи ток от съседите..и без това вече ги опушва с печката на дърва в хола..[smilie8]

Преди няколко дена ми дойде изравнителната за тока - 70 бг левчета..а уж пестя колкото мога..

Дата:   04-01-10 21:34

Потреблението на енергия доскоро беш символ на цивилизованост, просперитет. Сега вече не баш така.

Дата:   04-01-10 21:34

elrisha
Дата: 04-01-10 21:27

Ако и сметките по апартамента минават през "програма за социално подпомагане", отделно не готви,не пере,не гледа ТВ и живее на свещи - да,може и да е 11-14лв на месец.
Или пък гепи ток от съседите..и без това вече ги опушва с печката на дърва в хола..

Преди няколко дена ми дойде изравнителната за тока - 70 бг левчета..а уж пестя колкото мога

явно кучето харчи [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18] пусни го навън да поживее за 1 месец и виж дали има разлика [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25] а, и рибките също [smilie5] [smilie5] много хубаво аквариумче и рибки де [smilie24] [smilie6] [smilie6]

Публикацията е редактирана (04-01-10 21:35)

Автор: Императорът.   
Дата:   04-01-10 21:44

Сега вече ще ни казват от ЕС и от какво да правим ток. Наглостта на тия мизерници не знае граници, живял съм по съветско време, ама не помня руснаците така да са ни се бъркали във вътрешните работи.

Дата:   04-01-10 21:49

суверинитетът свърши, Импе и йощ по-зле ще става [smilie8] [smilie8]

Автор: minolta9   
Дата:   04-01-10 21:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.