Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поръчка от Китай?
Автор: ILiyanKirkov   
Дата:   04-01-10 16:14

Здравейте :) преди 5-6 месеца ми се скапа една панта на лаптопа и я махнах. Вмомента виси само на една, но скоро и тя ще си замине. Намерих китайски сайт от който може да се поръча http://www.gemwon.com/ShowProduct.aspx?ID=1248

цената е повече от идеална 14$ + доставка от хонконската поща 5,44$ . Може да се плаща с PayPal.

Никога не съм пазарувал по подобен начин, и ако има някой навит съфорумец да я поръча вместо мене ще си платя двойно :)

Или поне някои тънкости които трябва да знам, за Хонконкста поща, плащанията в долари - става ли с VisaElectron която дебитна карта само за левове, и такива неща?

Отговори на това съобщение
 Re: Поръчка от Китай?
Автор: Todd   
Дата:   04-01-10 16:17

Нема нещо де да не са доставили китайците ...

аз не съм чул .[smilie19]

Автор: asahi   
Дата:   04-01-10 16:22

С какво става е написано в сайта. Чети подробно.
PayPal e много добър вариант.

И на мен ми хлопа едната панта на лаптопеца, ама засега стискам зъби.

Автор: exo99   
Дата:   04-01-10 17:05

Колега,
Нямаш никакви проблеми , щом такива са ти условията:

"цената е повече от идеална 14$ + доставка от хонконската поща 5,44$ . Може да се плаща с PayPal.

Никога не съм пазарувал по подобен начин, и ако има някой навит съфорумец да я поръча вместо мене ще си платя двойно :)"

Ако си от София, срещаме се, даваш парите, аз ти купувам пантата и ако не дойде до 25 дни ти връщам парите. Риска и разправийте остават за мен [smile]
Ако не си от София, трябва да пратиш парите по някакъв начин / може и с ПейПал [smile] /.

Кафето при срещата е от мен, при получаване на стоката - от теб [smile]
0885 357719

Публикацията е редактирана (04-01-10 17:22)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.