Автор: Marillion
Дата: 28-12-09 09:45
Служи за губене на време.
Никаква полезна функция няма, освен че можеш да намериш познати и да установиш, че всички, освен че по цял ден дремят в нета, са инфантилни и по цял ден копат градинки, а после си ги обират. Ако не копат, то си разменят лигави съобщения и си теглят "късметчета" от баницата, дядо Поп, Ал Бънди, които късметчета представляват или мъдрости, или глупави фрази и изрази.
Фейбук е чудесно място за реклама, както и е чудесно място за сплотяване на хората в безсмислени каузи като "Аз съм се напивал с поне един от моите фейсбук приятели"... Въобще, всичко във фейсбук е безсмислено. Това е една социална мрежа, която има за цел да замени общуването в реалния свят. Но, както гледам, това няма да стане никога. В момента там е една седянка, в която всеки си "сере" самостоятелно и това се вижда от всичките му приятели.
Мисля, че фейсбук няма да оцелее още много. Прекаленото навлизане в личното пространство отказва все повече хора. В момента един средноинтелигентен човек не може да издържи и час, освен ако не е филтрирал 99% от нещата, с които го заливат "приятелите" му.
|
|