Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Половинка Рикар...
Автор: roussinoff   
Дата:   26-12-09 19:09

...ми е останал и мисля да го цъкна с зелена салатка и туна. И толкова. За тая вечер [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: MarinY   
Дата:   26-12-09 19:14

Roussinoff, недей бе. С туна салад! Ще ти пляснат един черен печат в паспорта и няма да можеш да стъпиш в Париж поне десет години. [smilie3]

[beer]

П.П. Е, може и да е добре. Ще пробвам.

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: roussinoff   
Дата:   26-12-09 19:17

Ти тея у Париж ги мани. Питай тея в Марсилия с какво я работят [smilie5] [beer]
Аз както не веднъж съм заявявал, преподавам мастика, та ако не си пробвал горния вариант го направи веднага [beer][beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   26-12-09 19:18

Сърф, Табла и Мастика - Рецепта за добър живот!

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: plamenp   
Дата:   26-12-09 19:20

Аз продължавам започнатия от вчера лед...
с Chivas Regal...
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: MarinY   
Дата:   26-12-09 19:24

О-о, Професионалист! Ще се наложи да пробвам, ама като стане по-прилично време, че е още сутрин при мен.
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: plamenp   
Дата:   26-12-09 19:26

Любител Марине, любител...

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   26-12-09 19:32

- Кое Ви кара да пиете толкова?
- Нищо, докторе! Аз съм доброволец.

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: Lalinda   
Дата:   26-12-09 19:36

В Марсилия дори агнешкото печено го мажат с рибен пастет...
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

В интерес на истината, най-гадният тон, който някога съм яла, бе именно в Марсилия, в един от голеееемите ресторанти на брега на Голямото синьо...
Пък бяхме на гости на собственика..., бивш парижанин...

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: MarinY   
Дата:   26-12-09 19:37

Пламене, възклицанието ми беше за Русинов.

Колкото до Чиваса,... той си е стандарт ... среден клас ДСЛР-ка!

Сега говорим за мастички.

А сега, не е ли твъде студено за това Южняшко питие?

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: plamenp   
Дата:   26-12-09 19:39

Супер е температурата.
А аз мастика не пия - ни българска, ни френска, ни гръцка...
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: MarinY   
Дата:   26-12-09 19:44

Грешка!
Това си е "благородно" питие. Стига да знаеш как да го приготвиш.

И НЕ с ментовка!

Хайде да не отнемам хляба на Преподавателя! Той ще ти обясни.
[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: roussinoff   
Дата:   27-12-09 02:11

MarinY [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Половинка Рикар...
Автор: ivenchev   
Дата:   27-12-09 09:19

Марката "Chivas Regal" от известно време е собственост на концерна "Перно Рикар", а на питивото наричано от нас мастика, франсетата му викат пастис ... [smilie3]

Лалинда, разочарован съм ... [smilie2]



Публикацията е редактирана (27-12-09 09:19)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.