Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ски в Австрия или Доломитите - търся компания!
Автор: vga   
Дата:   23-12-09 13:02

Здравейте! Планирам пътуване към Австрия около 10 Януари и си търся компания. Става въпрос за 4-5-6 дни каране, колкото можем да си позволим. Още не съм си избрал курорт, но вероятно ще е в околностите на Инсбрук, понеже знам за квартири по 15 евро, а има фантастични места за каране. Насфелд-Хермагор ми харесва, понеже е по-близо, а също изглежда добре, като не е много скъпо да се спи също. В краен случай Залцбург, Капрун или Цел ам Зее. Можете да препоръчате и други, макар че на мен навсякъде ми се ходи, понеже това ще ми е първо каране в Алпите, като се цели максимално евтино спане и много сняг. Билета за автобус е 220 лева в двете посоки. Надявам се да се съберем за кола, за да сме по-свободни. Е, някой да има път натам или желание да дойде с мен?

Другия изкусителен вариант е със самолет до Тревизо за 50 лева в двете посоки и оттам се набутваме в Доломитите, но не успявам да намеря евтино спане в района. Пък и разстоянията са по-големи и не виждам изградена мрежа от автобуси примерно, които да въртят между градовете, които се обхващат от Dolomiti Superski. Но пък цената е изкусителна, макар че вероятно таксуват и сака със ските.

Отговори на това съобщение
 Re: Ски в Австрия или Доломитите - търся компания!
Автор: d256h   
Дата:   23-12-09 13:07

По-добре в Австрия, щото с билет за 50лв може да носиш само малък ръчен багаж!

КАто се върнеш от Австрия, ще разкажеш за пързалакта там на нашите от Банско и Пампорово как се прави ски туризъм, баси и нещастниците!

Дата:   23-12-09 13:12

Да, и аз мисля, че Доломитите си заслужават с кола. 12 курорта с една карта... красота е да отделиш две седмици и да ги обиколиш. Но ще е за другата зима. Засега Инсбрук май най-много ме привлича, поради културния живот в града, многото километри маршрути за ски-бягане, нощното каране и ниските цени. Пък съм бил и в едно две барчета когато обикалях лятото, за да си харесвам места за зимата... [smilie5] Дано си намеря компания!

Автор: egoucm   
Дата:   23-12-09 14:55

за дълги ски тази зима няма да мога да отделя отпуска, но виж ако ме закараш до аляска лятото.....[smilie24] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   23-12-09 15:03

ти се шегуваш обаче German Wings летят за 500 евро на Феърбанкс... имам нещо на ум за другото лято (по-скоро за края на Август/Септември) и ще те имам предвид. Може да се разходиме [cool]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   23-12-09 15:04

Включвам се! Ама немам 1 стинка...

Автор: egoucm   
Дата:   23-12-09 15:43

вобще не се шегувам, твърдо съм за!
това ми е една от малкото останали мечти [smilie21]

чели ли сте Into The Wild? [smilie8]

Дата:   23-12-09 18:10

Аз, на английски. Докато бях в Аляска до нас снимаха филма. До нас имам предвид в близкото градче, на 10 километра. Хората от екипа идваха да ядат в пицата, в която работех. Е, не се запознах с Шон Пен или със Емил Хърш, но с доста други се сприятелих. Всички, които бяхме там тогава някак си чувствахме филма като "наш" и затова винаги е бил и по-специален за мен. Пък и в крайна сметка се получи фантастичен филм! Като ходих на круиз по глетчерите се запознах с един германец, които си е основал агенция, чрез която развежда немци из Аляска. И си обикаля непрекъснато. Голям симпатяга. Мога да говоря и с него и да видим дали няма да се измисли някаква добра цена покрай някоя негова група. Има време дотогава, но ще потдържаме контакт.

Орлине, съжалявам, че така се е получило! Ще разгледаш снимките като се върна и все едно си бил! [smilie3]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   23-12-09 19:15

И една снимка няма да погледна - само ше ме е яд, че и на мене ми се кара [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.