Автор: vga
Дата: 23-12-09 13:02
Здравейте! Планирам пътуване към Австрия около 10 Януари и си търся компания. Става въпрос за 4-5-6 дни каране, колкото можем да си позволим. Още не съм си избрал курорт, но вероятно ще е в околностите на Инсбрук, понеже знам за квартири по 15 евро, а има фантастични места за каране. Насфелд-Хермагор ми харесва, понеже е по-близо, а също изглежда добре, като не е много скъпо да се спи също. В краен случай Залцбург, Капрун или Цел ам Зее. Можете да препоръчате и други, макар че на мен навсякъде ми се ходи, понеже това ще ми е първо каране в Алпите, като се цели максимално евтино спане и много сняг. Билета за автобус е 220 лева в двете посоки. Надявам се да се съберем за кола, за да сме по-свободни. Е, някой да има път натам или желание да дойде с мен?
Другия изкусителен вариант е със самолет до Тревизо за 50 лева в двете посоки и оттам се набутваме в Доломитите, но не успявам да намеря евтино спане в района. Пък и разстоянията са по-големи и не виждам изградена мрежа от автобуси примерно, които да въртят между градовете, които се обхващат от Dolomiti Superski. Но пък цената е изкусителна, макар че вероятно таксуват и сака със ските.
|
|