Автор: 100asa
Дата: 19-12-09 22:14
Добре бе, добре бе... всички на тоз акъл... добре! Какво ни е като нация?! А?! Какъв ни е проблема ?! Заядливи ли сме?! Към кого ?! Гледам тука от известно време - хапете се, подигравате се, присмивате се един на друг... хубава е била идеята на този форум едно време! Но сега май се е превърнал в оня кръглия отдушник, който имахме в малкия си кенеф, когато живеехме в Лозенец.
Кога ще сме силни и единни, защитаващи едни и същи интереси ?! Лалинда, не те познавам, но от постовете ти тук... МОЛЯ ТЕ!!! И не е само Лалинда...
Това е един много деликатен въпрос! Защо аз и Данчо, Панчо, Ганчо, Санчо„ Манчо... не държим да имаме новини на роден език, след като живеем извън границите на родината си ?! Защо?! Глупави ли сме ?! Не си обичаме родината, бащинията, семейното огнище ?! Или сме малко по-надарени с интелект от "искащите такива новини" ?!
Съдете ме, ругайте ме, фулете ме че "пиша от майната си извън България", но цялата работа е че Ви обичам (всички), че сте там, че в някои глави има себе-родо- и всякакво -любие! ВСИЧКИ!
Нека не се поддаваме (пак всички) на една толкова пошла пропаганда и един толкова гнусен "майтап" с принадлежноста ни!!!
Не съм си бил в Лозенската панелка от 2 години - ако първото нещо, което чуя с пускането на телевизора (ако още е там - разбира се) са новини на турски, арменски, китайски, полски, молски, или папуански... Пази Боже!!! Къде ще е...
|
|