Автор: harp
Дата: 12-12-09 18:09
Никак, ама никак не ми е нужно точно този човек да ми казва тези неща. Не ми е ясно каква е тази длъжност и какво точно работи, но последните му изказвания са нищонезначещи.
Държавата сама подготви ситуацията, в която задълбаваме в момента. То не бяха увеличения на заплати, на осигуровки..То не бяха нападения над бизнеса от страна на синдикати, Инспекция по труда, Риокози и кой ли още не. Онзи ден един простак от синдикатите се изцепи по ТВ - не жалете работодателите..... Е, като мислехте че ще ни одерете кожите, сега вие берете гайлето на безработните. Аз ще посрещна 2010 с редуциран наполовина състав в сравнение с тази година, а сумата от осигуровки ще е по-малка и от половината миналогодишна. Да им плащат на борсата обещетения, а аз ще се сниша като бай Тошо и ще чакам.
А този Данев онзи ден обясняваше, как трябва да се търсят пари от 2 000 000 българи, които били забогатели незнайно как. И нищо конструктивно от него.
Нагодина пари в бюджета няма да има. Не ми се мисли какво ще става. Запомнете това.
|
|