Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Ревизия на Импето, Нушето и vangor (шефката)
Автор: asahi   
Дата:   03-12-09 15:21

Казах ли ти, Импе, че ще те гонят данъчните? Бегай да пишеш декларациЙ.

12,5 млн. лева укрили 12 000 застрахователни агенти

11 954 застрахователни агенти, работещи на комисионна към 39 застрахователни компании, са укрили 12,5 млн. лв. доход за миналата година.

Всички те са получавали комисионни или доходи по граждански договори със застрахователи на българския пазар, съобщиха от НАП. Нито един от тези агенти обаче не е подал данъчна декларация и не е платил дължимите данъци. 20 от агентите, които са скрили най-високи суми, ще бъдат уведомени за това по телефона от кол-центъра на данъчната агенция.

Инспекторите на НАП са проверили документите на 39 застрахователни компании, в които са намерени доказателства за платените суми на общо 65 967 агенти. След проверката станало ясно, че други 1340 от застрахователните агенти са подали декларации, но не са попълнили необходимите приложения. Общата сума, които те са получили, според справките от застрахователните дружества, възлиза на 3,2 млн. лв.

Застрахователните агенти могат да избегнат тежки санкции, ако до края на 2009 г. подадат данъчни декларации и обявят всички укрити от тях доходи за последните 5 години. Преди две седмици изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов обеща, че на доброволно деклариралите доходите си ще бъдат наложени минимални санкции от 10, 20 лева, но ще трябва да платят данъците си заедно с лихвите. Ако до края на годината агентите не обявят доходите си, още в началото на следващата година ще им бъдат наложени максималните санкции – 500 лв. за първата неподадена декларация и по 1000 за всяка следваща. Редом със санкциите, неплатените в срок в данъци, ще бъдат събрани по принудителен ред.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: mantara   
Дата:   03-12-09 15:22

Стегнацииийка [smilie18]

Re:
Автор: chill   
Дата:   03-12-09 15:24

Първанов е виновен. [smilie21]

Re:
Автор: atrifonov   

ай сега да ги видиме[smilie19]

Re:
Автор: Amigo   

Импето вече всичко е обърнал в златце, не го мислете вий него [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik]

Re:
Автор: vangor   
Дата:   03-12-09 15:25

Който е неизряден да му мисли - ний не сме от тях.[smilie18]

Re:
Автор: mantara   
Дата:   03-12-09 15:26

Амигу [smilie24]

Импиту се е подсигурил 100%

[smilie6]

Публикацията е редактирана (03-12-09 15:26)

Re:
Дата:   03-12-09 15:27

Дааа, да му мислят вносителите на коли.

Re:
Автор: Nushenceto   
Дата:   03-12-09 15:28

Татенцеее,нещо на последък гледам се заяждаш във всички темички с мен и това не ми харесва.
Искам да ти кажа откровено ,че мен тук не може да ме пипнеш по никъв начин... На всяко тримесечие си плащам данъка и съм супер стриктна, така че не ми пускай тези линкове и тъпотии... Това са за неизрядните,а не за мен [ezik] [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   03-12-09 15:31

И ни првят всяка годинка ревизийки, щот на всичкото отгоре ни връщат надвнесеният данък.
Храним по 5 пенсионера на месец.

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   03-12-09 15:31

Ще си платя като му дойде времето и ще отлагам докато мога, защото плащам с отвращение данъци в тая държава, която използва парите ни, за да хрантути всевъзможна ленива паплач. Патето плаща на всяко тримесечие като попкиня,щото е съвестна прекалено.

Който може по законов път да спести данъци, препоръчвам да стори го.

И златцето - ноооооого секси. [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Re:
Автор: SLR   
Дата:   03-12-09 15:35

"Патето плаща на всяко тримесечие"- е как плаща, нали каза че от половин година нямала приходи[smilie8]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   03-12-09 15:36

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   03-12-09 15:36

Е тези приходи не са задоволяващи.

Re:
Автор: nik1   
Дата:   03-12-09 15:37

"...ще им бъдат наложени максималните санкции – 500 лв. за първата неподадена декларация и по 1000 за всяка следваща..."

Е т`ва е епилация

Re:

Нушето, ако си изрядн аревизията въобще не трябва да те плаши. Нещо повече - сле древизия излизаш като преродена. Отделно не се възгордявай с мисълта, че имам лично отношение към теб.

Импето май има да плаща данъци. Значи хем не гласува, хем не плаща данъци, пък има претенции към държавата. Лошо Импе!

Re:

Е как пък ще нямам бре... ти как мислиш,че живея толкова време [smilie18] [smilie18] ,а ако нямах дали щях да съм още в тази фирма,а????

Re:
Автор: _alice_   
Дата:   03-12-09 15:38

SLR, много помниш пък ти...
кой какво казал, друг какво бил рекъл - не дръж ан тия неща [smilie5]

Re:
Дата:   03-12-09 15:42

_alice_ - благодаря искрено [beer] [beer] ...
някой хора са доста злопаметни...
имам приходи да,но както каза vangor не са задоволяващи, но все пак имам... стигат ми колкото да си покрия данъците [ezik] [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   03-12-09 15:44

Асахи - първо - гласувам и второ - имам претенции към държавата защото е моя. Всеки гражданин е суверен в една демократическа република, не забравяй. [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Имам да плащам данъци, щото печеля сухо.

[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   03-12-09 15:45

Всички печелим сухо. С дренки и глогинки не става търговия.

Re:
Автор: ksuhorukov   
Дата:   03-12-09 15:48

Тук бъркаш. Гражданинът не е суверен.

Re:
Дата:   03-12-09 15:50

Дръжки - прочети Конституцията и правните принципи. Суверен съм и то не само щото аз - Императорът. [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   03-12-09 15:54

Суверенът е народът, а не гражданинът. НАродът е съвкупност и доколокото твоята индивидуалност се припокрива с народа дотолкова се чувстваш част от него. Отделно имаш лични и колективни права. Абе мешавица ти е в главата.

Re:
Дата:   03-12-09 15:56

Асахи - не мешавица - аз - преподавал право. Точно така е, както рекъл ти, но това не значи, че не осъзнавам.

А като стана Император, суверен - само аз. [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.