Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     всички  напред  последна
 Още за ваксината / ваксините - !!!
Автор: Freedman   
Дата:   16-11-09 10:33

http://vbox7.com/play:4632d436

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Todd   
Дата:   16-11-09 10:38

Аз се мажа само с газ , мас и първак !!!

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Останалото се взема вътрешно - червено с черен пипер , праз , лук и кромид ...ежедневно по няколко пъти !!!

Никакви странични ефекти няма освен че кучето чат пак киха като се доближи много ....

[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   16-11-09 10:48

Вакцина от СВИНОГО ГРИППА разрушает иммунную систему

Re:
Автор: ellisaveta   
Дата:   16-11-09 11:18

Ефикасността от ваксините е мит.
През живота си съм приела две противогрипни ваксини, без да съм боледувала преди това от грип или съм го минавала много леко. След като реших, че нямам нужда от ваксина и спрях да се ваксинирам, всичко, що минеше го прихващах и почнах да боледувам много, три- четири поредни зими по 2-3 пъти. Направо ми се разказа играта на имунната система от тези ваксини.
Също съм предубедена към имунизациите на деца. Малкият има имунизация против шарка и изкара шарката мнооого леко, без температури, без много пъпки, нито го е сърбяло, нито боляло. Обаче след това - последваха две пневмонии, усложнения след грип. Аз съм на мнение, че ваксини и имунизации разбиват имунната система и те правят зависим от самите такива и от лекарствата.

Публикацията е редактирана (16-11-09 11:20)

Re:
Автор: niagara   
Дата:   16-11-09 11:23

[smilie23]

нали онея трабва да си продават лекарствата[smilie9]

Re:
Автор: krist   
Дата:   16-11-09 11:51

elisaveta[smilie24]

Re:
Автор: мара   
Дата:   16-11-09 11:53

не слагам никакви ваксини, осван задължителните.

Re:
Автор: vizov   
Дата:   16-11-09 12:05

Ваксините са спасили живота на огромно количество хора и са незаменими в някои случаи. За грип обаче са си безмислени според мен. Все едно ваксина против СПИН - такова нещо няма.
Идеята на ваксината е да симулира болест и така организма да знае какво да прави когато дойде истинска такава. По принцип няма нищо лошо в това. Лошото е, че хората приемат огромно количество лекарства без да има нужда от тях.

Re:
Автор: fateful   
Дата:   16-11-09 12:09

като ellisaveta и мара [smilie24]

"разбиват имунната система"

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   16-11-09 12:19

Ми аз не съм лекар, ама мисля точно в тази посока - да се научи организма сам да се справя. Никога не съм се ваксинирал, в старата ми фирма ваксините бяха безплатни. Болнични за грип нямам. Колеги, дето са се ваксинирали - го изкарват по два-три пъти.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   16-11-09 13:04

Не може един вирус или бактерия да мутират в ежедневна борба с най-новите антибиотици и подпомогнати от лошите условия за живот да атакуват мен, незащитения човек, а аз да съм сигурен, че сам мога да ги намачкам.

Re:
Дата:   16-11-09 13:07

Слагай си ваксини тогава - те ще вземат и малкото защита, която имаш[smilie18] И между другото, ако вирусите и бактериите не ги бореха именно с най-новите антибиотици, а с природосъобразни методи, нямаше да мутират толкова[smilie3] Това е парадоксът на заводската медицина[cool]

Re:
Автор: matataupa   
Дата:   16-11-09 13:13

[smilie8] [thankyou]

Ще изляза голям късметлия[thankyou]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   16-11-09 13:16

Асахи е твърд матреалистин с надлежно промито съзнание от системата [smilie5] [smilie5] [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   16-11-09 13:17

И муа чесън с мусака, че да може Лалинда пише за него.

Re:
Дата:   16-11-09 13:33

Асахи, внимавай все пак... [smilie8] [smilie8]

Измамници продават ”ваксини” за свински грип
16 ноември 2009 / News.dir.bg

Няколко измами, при които е използвана истерията около свинския грип, са регистрирани в последните дни в полицията във Велико Търново, съобщиха оттам.
Измамниците предлагат на жертвите си ваксини. Те определят среща, на която получават поисканата предварително сума и в замяна дават пакет с ампули. В повечето случаи те съдържат жен-шен и други подобни билки.
Само през последните няколко дни l Районно управление в Горна Оряховица са регистрирани две такива измами, а други три са предотвратени.
„Не се хващайте на подобни уловки”, апелират от полицията. Ваксините срещу грип А (H1N1) не се предлагат от мними граждани и не се раздават на тайни срещи. За това, дали има нужда да се ваксинирате, се консултирайте с личния лекар или други специалисти, а не с непознати по телефона, се казва в съобщението.
Областната дирекция на МВР във Велико Търново предупреждава всички граждани, и най-вече пенсионерите, да бъдат изключително внимателни и бдителни по отношение на всякакви телефонни измами. Да не се доверяват на непознати и при най-малките съмнения да сигнализират в съответните полицейски управления.
[smilie8] [smilie8]

Re:
Дата:   16-11-09 13:36

В събота слушах в софийските хали опит за облъчване на масите и съответно услужлива реклама на прилежащата аптека. Човекът, който четеше текста в реално време, яно милият и той толкова не си вярваше на това дето чете, че десет пъти се запъна и забътна[smilie18]

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   16-11-09 13:55

Аз сега се предпазвам по предписания от доктор Амиго начин. [beer] [beer] [beer]

Re:
Дата:   16-11-09 13:57

ан'дага! [smilie24] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: Тед   
Дата:   16-11-09 14:16

Гледам, че във Франция направиха задължителна имунизацията против Свинския грип.
Много смешно обаче взе да става, как мислите:

1/СПИН - от маймуната в Африка ....пълен фейк;
2/ Птичи ГРИП - от птиците - пълен фейк;
3/ Свински Грип - от прасетата - отново фейк;.

Еми като сме много на планетата ... гледат да ни намалят, пък и $$ за лекарства да вземат.

Малтос казва, че благата на планетата се увеличават в почти аритметична прогресия, докато населението се увеличава в геометрична прогресия --- и ???? на време е кой да бъде ликвидиран.

Обаче пък си личи, че тия дето ги пускат тия зарази, не са наясно как може да се развие обстановката.
Преди да има и птичи грип се търкаляше една тема, стана дума и за FEMA и някои форумци дори казаха, че било нормално това, което правят....
Кой нормален мозък ще прави от специален материал /против радиация или зараза/ ковчези ей така. Просто за кефа и ще дава $$$$. И в Англия и там ковчези. И си ги стоварват без да им пука.
Пък американците и лагери подготвили покрай границата с Мексико - ей така. Превантивно, предвидливо.

Птичия грип медийно се появи в Хонк-Конг или при азиатците - много ли са /много са/.
Свинския тръгна от бедна свинска ферма в Мексико.
СПИНА дойде от АФРИКА. Все интересни точки на планетата.

Знаете ли какво ми направи впечатление.Преди да излезе птичия грип - излиза супер проста информация, по тв я съобщиха тогава. USA са единствените, които пазят ЩАМА на ИНФЛУЕНЦИЯТА в света "ЗА НАУЧНИ ЦЕЛИ".Затова я пазели.За наука и обучение, да си го имат.

Интересното е, че птичия и свинския грип като характер имат много общо с тази зараза - случайно ли е? Не знам.
СПИН дойде от Африка...За СПИН е говорено много от знаещите - и е категорично, че маймуна не може да го пренесе. И представяте ли си - някой е правил секс със заразена маймуна. После тоя сексо маймуно маниак е правил секс с сумати жени и те на свой ред и става...как така става, че милиони утекоха - бахти и сексуалния маниак е бил този негър...Цяла Африка пламна като факла...Пък маймуни със СПИН - под път и над път...скачат под дърветата.

Скоро имаше тема за старчетата в БАН и A1st. даде тема, какви проекти са спечелени и финансирани. Кликнах на линка и се опулих:
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/excf1064.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/prex1470.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ofbs2412.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/qsjj8915.JPG

http://img4.imageshack.us/img4/8307/imunization.jpg

Бачка се върху ваксини, които променят ДНК!!!
Тия дето искат да го променят, ще гарантират ли че поколението ти ще има две уши, очи, ръце и крака?
Не ща да видя повече ваксина, стана ми гадно.

Общо взето това което стана в Либия. Нашите умишлено не са заразили децата, но по непредпазливост. Някой агент им е дал $$$ и няколко банки с ваксина и нашите айде на зелето...
400 заразени деца !!! Болнична инфекция!!! Пълен шит... Вие вярвате ли, че с една спринцовка са дупчени 400 деца!!!?
Или инфекция в клиника ще зарази 400 деца!!!
И то през различни периоди, не е станало с един акт.
Аз съм убеден, че жена, ако знае за какво става дума, не може да направи това умишлено.
Но така и не намериха английския доктор...нито по име, нито по снимка, нито чрез офиц. допитване до Великобритания. Той е дал банките със смъртта.
Либийците търсеха "английския доктор" и бяха наясно, че нашите са просто маша, която може да се изтъргува много добре.
Въпреки пропагандата - БГ Д-ра го пуснаха след 5г., докато сестрите ги изтъргуваха.
Вие вярвате ли, че по другите обвинения за разврат, алкохол /там е забранено/ милите сестри са също невинни? Аз не вярвам. Без пиячка и любов в тази пустиня....сух режим...
Това е мое лично становище за Либийската драма. Вината има форма и на непредпазливост, не е само на умисъл.

За да не ме бъзикате, след този пост отивам да си гледам сериала "Може би са те" , след това "Ясновидци", може да остане време и за филма "2012"[smilie21] [smilie3]

По темата: Не пропускайте и филма по темата с Will Smith "I`m a legend".
Приятно гледане ... и ходете по улиците докато има слънце [smilie18]

Публикацията е редактирана (16-11-09 14:24)

Re:
Автор: tan4o   
Дата:   16-11-09 14:18

никога не съм слагала противогрипна ваксина през живота си! И смея да твърдя че изключително рядко боледувам!Освен това не пия и антибиотици!

Re:
Дата:   16-11-09 14:21

Браво на tan4o. Ти си магъосница и гониш злите бактерии с фотощрака [shtrak] [smilie24]

Re:
Автор: Myth   
Дата:   16-11-09 14:26

Аз пък не знам с какво ги гоня, злите бактерии, като ученик си бях доста болнав, бронхити, грипове... от казармата насам, обаче нъц ни веднъж не съм правил пристъпи, настивал съм но толкова, до сега , каквото съм боледувал е като настинка (може и грипове да са, но винаги минават бързо леко и на крак) не съм се ваксинирал никога и не смятам.

Re:
Дата:   16-11-09 14:27

Танчо и комарите я заобикалят.

Re:
Дата:   16-11-09 14:39

Автор: Myth и аз се чудех в казармата за 1 г. как никой не хвана пневмония, бронхит, фарингит, сополи, гърло. Никой не настина и не вдигна температура.
Стояли сме 10ина минути на -над 10С виелица по джапанки облечени като бели гълбчета /цялата рота за издънка/, цяла нощ сме седяли в канавка с вода, която сутринта започна да замръзва, били сме голи до кръста на -15С /ама без вятър/ на 2 хиляди и кусур - никой.
Само заболекари и 2-ама от време на време с бъбречна криза.Тук-таме местните идваха с някой сифилис..[smilie18]
Ни грип, нищо... народ, ...отпуски ...
Ся вървиш по улиците облечен добре, добра храна, топло в помещението и лепиш кви ли не бабалюги. Как става това ..не знам.
Амигото да кажи.

А за tan4o, до колкото знаем има някакво вълшебно сладко, което действа ала анимац. герой "мечето - бамзе"

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.