Автор: serjy
Дата: 10-11-09 13:22
Ясно е, че кучетата не са виновни, НО е ясно, че така не може да продължава. Трябва да има някакъв елементарен ред както за бездомните така и за домашните кучета и котки.
По отношение на бездомните: Според мен такова понятие не трябва да съществува. Трябва да има приюти дето тези които толкова се застъпват за правата на кучетата да могат да полагат грижи за тях. В момента под маската на загриженост се точат пари за кастрация, обезпаразитяване и т.н. само, че на никои не е ясно за колко е платено и колко кучета за обработени. А и това да остават на улицата и да нападат хора никак не ми се вижда здравомислено. От друга страна уличните кучета биват бити, стреляни, тровени и т.н. от хората. Много по-щастливо биха живяли отделено. От това кучетат да са по улиците печелят някои, а всички, хора и кучета губим.
За домашните е ясно. Наморник, каишка и плик с лопатка за изпражненията му. И яки глоби ако е без наморник или пуснато сред хората.
Но като се замисля в тая дуржава къде по-важни неща са в пълен хаос, до кучетата кога ще се стигне ме знам
Публикацията е редактирана (10-11-09 13:53)
|
|