Автор: Magnifico
Дата: 07-11-09 22:58
Целта с която пуснах тази тема е да разбера, дали тези цени са реални?
Имаме Корола, без екстри, 2006г., твърдят че е на 80 000км - цена 14 800лв
Имаме Голф, сравнено с Королата - много екстри, също 2006г., твърдят 100 000км. - цена 16 000лв.
Королата най-много до 14 000 да я свалят, за Голфа ще се борим.
Та, и в двата случая, гаранция за автомобила не получавам. Ясно ми е, че вероятно след проверка в Автосервиз, ще излезе една сума около хилядарка за консумативи от сорта на филтри и т.н.
И в двата случа, автомобилът е втора ръка - няма как да знам дали ще ме остави, или не, освен ако не си направя проверката, за която ще настоявам преди покупка!
Та, пак на въпроса - защо двете коли, Голфа и Королата, имат толкова близки цени, а като оборудване са толкова различни?
Королата:
Дата на производство юли 2006 г.
Тип двигател Бензинов
Мощност (к.с.) 97 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 99900 км
Цвят Сив
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Buy back, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатик, Лизинг, Металик, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване
Голфа:
Дата на производство март 2006 г.
Тип двигател Дизелов
Мощност (к.с.) 105 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 164100 км
Цвят Светло сив
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатроник, Ксенонови фарове, Лети джанти, Металик, Навигация, Нов внос, Парктроник, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване
Допълнителна информация:
нов внос германия. докаран на ход. 1-собственик по немски бреф. 2-ключа+мулти волан+автопилот+голяма навигация с карта за бьлгария+esp-система+нови гуми на лети джанти+платено каско. колата е за ценители на марката-vw. перфектно сьстояние-спешно се продава
Публикацията е редактирана (07-11-09 23:00)
|
|