Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Вкусен хляб?
Автор: asahi   
Дата:   05-11-09 22:40

Кой купешки хляб намирате за вкусен?
Наскоро открих Рейнски хляб на Нилана.
Преди това фаворит ми беше Тонус и отчасти - Бонус.

Нека прозвучи като реклама.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   05-11-09 22:41

питай кой е истински [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   05-11-09 22:43

Ако знаеш - казвай.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   05-11-09 22:43

В магазинчето започнаха да зареждат хляб като едно време. Редица от пет свързани хляба и си чупиш един. Не знам кой е производителя, но това се доближава максимално до едновремешния хубав хляб. Тия кафеви, черни, пълнозърнеси ала бала, всичко е боклук.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: seymour_sz   
Дата:   05-11-09 22:43

На Баба хляба :-)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anete   
Дата:   05-11-09 22:52

най-хубавия хляб излиза от моята фурна .
и слагам всякакви екстри, по вдъхновение - семенца, ядки, миризми... само дето не винаги има време [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   05-11-09 22:53

seymour_sz
Дата: 05-11-09 22:43

На Баба хляба :-)


именно [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: screaming_elmo   
Дата:   05-11-09 22:53

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/ieor1505.JPG
http://mqsto.com/photo/albums/userpics/10010/0000000207sx1.jpg



[ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Shtrak   
Дата:   05-11-09 22:58

ей тоя ми харесва Австрийския[smilie24]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/swpw1152.JPG
http://www.maksoft.net/web/images/upload/nilana/products/Avstriiski_rajen.jpg

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: sen_kn   
Дата:   05-11-09 23:05

така наречения ръчен хляб печен на дървена фурна
с хрупкава долна коричка и половин кило сирене /да си обърша лигите/ страшно е...
но почти не останаха такива фурни

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: juslen   
Дата:   05-11-09 23:13

На мен тотален и вечен фаворит ми е класическия заводски хляб "Добруджа".

Него си го ядеме цялото семейство със страшно удоволствие,никога няма да ми омръзне.Преди съм ходил с колата рано сутрин и съм взимал направо от завода топъл,току-що изваден от пещите-като отчупиш излиза пара и божествен аромат.

Тия сега уж пълнозърнести дето им шибат 10 вида семена,зърна и кой знае какви фуражи хич не ги уважавам,Бонус/Тонус и Австрийския ги признавам,но пак ми седят сухи и твърди-много дъвчене пада[smilie5] [smilie5]


Ох леле.....
https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/wgdn3937.JPG
http://www.regal.bg/lib/showimg.php?filename=dx590_789948.jpg

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tan4o   
Дата:   05-11-09 23:16

най-хубавия хляб е когато баба омеси питка[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: mbs   
Дата:   05-11-09 23:31

От три години си правим хляба вкъщи. Дори не знам колко струва в магазина. С една машина за хляб и брашно от рентата за земята на дядо ми. Машината сама меси, сама пече [smile]. Елементарно е. Слагаш съставките (сол, вода, брашно, мая), курдисваш таймера и когато ти трябва е готов.[smile]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   05-11-09 23:34

абе има един бял ръчен, с препечени кори [smilie24] [smilie5] по някои фурни си го правят [smilie6] [smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   05-11-09 23:38

Много тежки ми идват тия хлябове от домашните машини. Аз обичам по-пухкави.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   05-11-09 23:38

Малък ръчен типов за 55 ст. в хлебарничката до Милениума.
Ако няма от него - пърленка за 55 ст.
На цвят обаче не е като едновремешния типов, а е по-бял от някогашния Добруджа.
Не купувам бял от същия производител. Пробвали сме го, но не ни е вкусен.

Иначе хляб в целофан не купуваме.

Прочее, тук, не се ли продаде първия ден, го връщат във фирмата и го слагат под целофан.
[smilie10] [smilie10] [smilie10]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: loveforever   
Дата:   05-11-09 23:52

На мен най много ми допадат мини-франзелките на Била, ако няма токущо опечени от тях може и земели. Знам, че не са от най-полезните ама поне като грешим да е с хубаво [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/soqx1890.JPG


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: atrifonov   
Дата:   05-11-09 23:54

най-вкусният хляб, който съм опитвал е в Копривщица

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   06-11-09 00:14

домашен с пълнозърнесто брашно, яйце, кисело мляко , малко слънчогледови семена, олио. няма никъде такова чудо!!!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   06-11-09 00:36

Убуу де, ама темата е за купешки хляб.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: rw   
Дата:   06-11-09 01:04

Да не каже някой че правя реклама, но напоследък си взимам прекрасен хляб от "Слънце Луна" на Гладстон 18б (на ъгъла). Един кръгъл - прилича малко на питка - пълнозърнест и миришещ на истински хляб - там го правят...

Ето това е сайта http://www.klasanovi.com но не съм ходил в това на Парчевич.

Много се радвам на подобни успешни начинания [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: alsash   
Дата:   06-11-09 07:50

за Варна ....има една фурна на "27 Юли" горе до музея........само моя е по-хубав!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: мара   
Дата:   06-11-09 08:27

на женския пазар има едно магазинче, точно зад спирката на трамваите посока халите-пиротска. има и гишенце за продажба от улицата. там има ръчен типов-голям и малък. на вкус е точно като преди 20 години. имаше и една фурна на миджур. ма там не съм проверявала как е напоследък.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Marillion   
Дата:   06-11-09 08:31

Аз взимам хляб от една селска фурна. Хлябът е 1 кг, кръгъл и е невероятен. Пече се във фурна с дърва, няма набухватели и др. простотии.

Селски хляб рулз.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kerabo   
Дата:   06-11-09 09:35

като този, дето Sthrak е показал. [smilie24]
има и една питка от княжевския хлебозавод.
и една царевична - на карнобатския.(рядко се намира) [smile]

селският бързо се спихва, а и не става за тостер [smilie8]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.