Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Писна ми да ги слушам как реват
Автор: nodoubt   
Дата:   31-10-09 19:15

месеци наред вече . министър на здравеопазване. министър на финанси . министър на незнам си кво. писна ми да гледам ревизии на ремонтирани тоалетни.

писна ми от показателната кация "събираемост"/"collections" на новото правителство

да се чудят катаджиите къде и за какво да ми напишат акт - да пратя финансов ресурс на господин Дянков да се учи на бюджет и да ми размахва пици по пресконференции.

Да вземат да влязат в касите на Ботев Пловдив днес и да си земат парите от билети за мача. и заплатите на футболистите щели да вземат.

голям рев - голямо взимане

[smilie22]

благодаря за вниманието[smilie24]

приятна вечер (не и за футболистите на ботев, въпреки победата) [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: C41   
Дата:   31-10-09 19:19

Мъка, мъъкаааа[smilie22]

Публикацията е редактирана (31-10-09 19:19)

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   31-10-09 19:21

nodoubt , ползвай по-широки гащи!( и да не вземеш пак вълнени...)[smilie24] Така няма да си постоянно стресиран![smilie24]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   31-10-09 19:27

Чудна работа е т'ва българина.

Хем е недоволен, че някой го краде, хем е недоволен, че има хора, които показват кой го е крал.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Вече наистина не разбирам какво искат българите.

Според мен българина иска да работи по 2 часа на ден, да взима 1500 евро заплата, да има къща на 3 етажа в елитен квартал, да кара бентли и да ходи минимум 4 пъти в годината на почивка в чужбина.

Пич, като не те кефи - не ги гледай. Пусни си компа, разцъкай си някоя игра и се радвай на живота.

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   31-10-09 19:51

Марилионов - въпросът е, че само приказват, хленчат и правят някакви показни кокошкарски акции. Доганоглу е откраднал към 2 000 000 000 - някой да го пипна? И само той ли? НОИ, НЗОК, разните фондации, обръчите от фирми - въобще споменава ли ги някой?

Ама не - дай да атакуваме Ботев Пловдив и то по време на мач, та да вдигнем повече гюрултия...

И друг е въпросът, че нискочелият индивид ще се оправдава със Станишеф поне до краят на третата година от мандата си... ако имаше международна научна скала, измерваща плямпане и празни оправдания, "Бойко" щеше да е мерна единица... което впрочем щеше да е неудобно - понеже склонността на хората да се оправдават и мрънкат, щеше да се измерва само със стотни, рядко с десети Бойко.

Re:
Дата:   31-10-09 19:54

еми като си прав си прав [smilie21]

мездра поведе [beer]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   31-10-09 19:57

Императорът. наистина не си ме разбрал. Не съм и го очаквал.

В мнението си не съм взел страна. Само констатирах народопсихологията.

Аз докато не видя политици в затвора не вярвам на никой.

Чакам....

Re:
Дата:   31-10-09 20:01

Пусни си компа, разцъкай си някоя игра и се радвай на живота. https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/slpl1826.JPG

Re:
Автор: djogata   
Дата:   31-10-09 20:02

nodoubт, споко, може и по-лошо, справка последните 4 години [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   31-10-09 20:03

Марилионов - и ти не си ме разбрал - в горният пост не споря с тебе - и аз искам да видя политици не само в панделата, но и как им секат тиквите пред Парламента. [smilie24]

Re:
Автор: ivodam   
Дата:   31-10-09 20:23

Да, определено писва това хленчене вече. Аз много разчитах на ББ, раздава го смел мъж уж, и ако излезе някаква путка безволева, ще остана много разочарован. Разчитах за Коледа да носим на Станишев и Доган колетчета в Софийски Централен, сапунче, вазелинче, едно-друго, ама както при Костов, така и тука май нема да видиме комунист зад решетките...

Вместо да ги прати зад решетките ББ ги кани на диспути, абе тоя луд ли е???? [smilie11]

[smilie2] [smilie23]

Re:
Автор: equinox   
Дата:   31-10-09 20:25

Kaк да ги прати в затвора? Той да не е съдилище и прокурор? [smilie11]

Re:
Автор: юнга   
Дата:   31-10-09 20:33

Това за възмездието беше предизборна политическа мантра. Вместо спасител - възмездител и спечели.
На втория ден каза, че възмездие няма да има.
Какво чакате не знам?
Цялата работа беше за да не отидем за гъби или да не се направи еднодневна обща стачка без гласуване.
Тогава и европейските лингури щяха да се стреснат и американските също, че дори и съветските. Територията им трябва мирна и заради бълха юрган нямаше да изгорят.

Re:
Дата:   31-10-09 20:54

Иводам - още докато бе "кмет" на София, разбрах, че Б.Б. е една жалка личност, която умее единствено да хленчи. Управляваща коялиция на Яне, Волен, евентуално и Расате би променила коренно нещата в България, ама нали Българинът е овца, умът му винаги идва със закъснение.

Предупредих ви хиляда пърти преди изборите, ама нямаше кой да чуе.

Re:
Дата:   31-10-09 20:59

Импи спри се бре!
Днес е събота,не е петък.
Петък е денят за смях.[smile] [smile] [smile]

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   31-10-09 21:09

[smilie18] ... особенно Боян Расате [smilie5] , абсолютен елементарник [smilie23] (Императорът. извинявай)

Re:
Дата:   31-10-09 21:33

Елементарник бил... По-добре ли е Доган или дон Цеци?

Юнга - тебе те знаем - агентът на Столетницата. Заради такива като тебе сме на тоя хал.

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Дата:   31-10-09 21:38

Баба ти е агент.
По-скоро заради такива като теб, останалите са на твоят хал.
Вчера беше "Искаме си царя", след това "Болен ще ни орправи", а днес нов кумир - Расате.
Хайде не мисли вече за марионетки и артисти.
Не мисли за държавата.
Най-важният си ти самият.
Мисли за себе си.

Re:
Автор: samara   
Дата:   31-10-09 21:46

уф, юнга като му казваш така, императора ше вкара и нушето в темата [smilie8] ... в една уж сериозна тема [smilie21]
...жалко, щото тя и държавата по подобен път върви [smilie8] ... някой вкарва някого някъде, ....знае ли, разбира ли, не е важно, нека е от нашите [smilie21] [smilie23] [beer]

Re:
Дата:   31-10-09 21:55

Хайде стига нашите, стига вашите.
Всички са си техни, запалянковщината само е наша.
Той как я вижда тази работа?
С 300 000 гласоподавателя и един файтон униформи от Расате - коалиция.
А после?
С кого ще управлява тази коалиция и как?
Расате главен милиционер, офицерът Енчев шеф на пропаганадата, Яне - връзка с остатъците на ДАНС. Болен шеф на представлението.
А другото? А важното? А държавата им за която сега така "милеят"?

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   31-10-09 22:35

Автор: equinox
Дата: 31-10-09 20:25

Kaк да ги прати в затвора? Той да не е съдилище и прокурор?

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   31-10-09 22:48

Вие явно не може да разберете, че тая държава е докарана до такава лудост и такова беззаконие, че само "луди" като изброените от мене могат да направят нещо, че само с крути мерки може да се спаси страната. А какво да кажем за тоя, дето ни го натрапихте на власт - едно плямпало, което като кмет на София тотално се провали по всички линии? Тогава СтаниШеф му беше виновен, сега пак СтаниШеф...

Юнгов - никога не съм си искал "царя" още като се домъкна тука за пръви път, видях, че тоя има очички на дребен крадец. И не мога да не мисля за държавата, защото това е моята държава. Ти си мисли за дребните ползички, които извличаш, за мен Родината ми е важна, аз милея за нея, сърцето ме боли за България.

Самара - няма да вкарвам Нушенцето в темата, момичето сега си има други проблеми и изобщо не и е до глупостите ви, особено пък твоите.

Re:
Автор: kompa   
Дата:   31-10-09 22:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   31-10-09 22:53

Извади му темите, Компов, че на мене не ми се занимава - поне 8 бяха.

Re:
Автор: kompa   
Дата:   31-10-09 23:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.