Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Билетите свършват
Автор: Carlos   
Дата:   29-10-09 10:19

... за концерта на АЛ ДИ МЕОЛА - 07-11-2009
Зала "България"

Аз отивам, а Вие ???

http://www.youtube.com/watch?v=CHJS3IJUR5E&feature=related

Виртуозният китарист Ал Ди Меола ще започне тази есен европейското турне на акустичния си проект „New World Sinfonia" от България. Toй ще зарадва родната публика с концерти в София, Бургас и Габрово. Вече стартира и продажбата на билетите, съобщи Константин Тодоров от компанията-организатор „Fleshbone". Първият концерт ще бъде в София на 7 ноември в зала „България" от 19:00 часа, като билетите ще бъдат между 40 и 70 лева. На 8 ноември Ал Ди меола ще свири в Опера Бургас, отново от 19:00 часа, а на 10-ти, в Дома на културата, ще бъде и изявата му в Габрово. Билетите в двата града са между 30 и 60 лева. След концертите почитателите на Ди Меола ще имат възможността да получат и автографи.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg както и в магазини Office1Superstore, M-ТЕЛ и М Свят.

Ал Ди Меола е китарист със световна слава и признание, извор на вдъхновение за много джаз и рок китаристи като Ингви Малмстийн, Джон Петручи и др. Едни от най-големите имена в световната музикална сцена като Карлос Сантана, Стенли Кларк, Чък Къриа, Лучано Павароти, Джими Пейдж, Франк Дзапа, и Стиви Уондър са свързани с него в общи проекти. Богатата му дискография наброява над 50 албума, сред които и мултиплатинения концертен албум „ Петък вечер в Сан Франциско" с участието на други две китарни легенди - Пако Де Лусиа и Джон Маклафлин. През 2000-та година големият китарист формира групата „Al Di Meola New World Sinfonia" в която вземат участие музиканти от Аржентина, Куба, Израел, Италия. По думите на самият Меола, това е най-добрата му група през цялата му досегашна кариера.

Освен познатите от миналогодишното гостуване на групата в Пловдив и Русе, Фаусто Бакалоси -акордеон и перкусиониста Гумби Ортиз, към проекта тази година са включени и две нови имена. Това са номинираният през 2002-ра година за наградата „Грами" за най-добър

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Blackthrone   
Дата:   29-10-09 10:48

nie sme na Amorphis utre, i za tiah svurshiha biletite [ezik]

Re:
Автор: Frida   
Дата:   29-10-09 10:50

Ал Ди Меола ми е много любим, но когато ходих на негов концерт в зала 1 на НДК, не успях да усетя онази интимност на музиката му, която имам, когато я слушам у дома.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   29-10-09 10:56

искам Friday Night in San Francisco [smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] а и снимането едва ли ще е възможно [smilie8] [smilie8]

Re:
Автор: Carlos   
Дата:   29-10-09 11:08

Frida, последният му концерт в НДК беше доста зле, да не кажа провал. Имаше технически проблеми с озвучаването и наистина аз лично останах разочарован.

Сега се надявам, че зала "България" е по-подходящото място за този концерт при тази формация и с тези музиканти.
Аз харесвам повече акустичните му изпълнения.

Re:
Автор: Frida   
Дата:   29-10-09 11:13

Аз ходих на един от първите му. Технически нямаше проблеми, но цялата тази тълпа ... тази музика не е подходяща за толкова много хора на куп. Пък и той самия се държа като звезда, с една усмивка, сякаш знае, че тълпата го обожава заслужено. Музиката му изобщо не отговаря на такава ситуация ... на мен ми разказва за сложен, чувствителен човек и неговите изживявания, които на места са доста меланхолични ...

Любимо ми е да го слушам като пътувам с влак есенно и зимно време.

Публикацията е редактирана (29-10-09 13:12)

Re:
Автор: krist   
Дата:   29-10-09 11:42

Бях на коцерта с Джон Маклафлин и Пако Де Лусиа преди много години.. Бих отишъл пак ако свири със Стенли Кларк и Жан Лю Понти.. Или нещо от рода на Kiss My Axe..

Re:
Автор: asahi   
Дата:   29-10-09 13:05

След Consequence of Chaos музиката му е друга - нови звуци, нови идеи. Предпочитам старите му неща, но слушах с интерес предния му "електрически" концерт в НДК.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.