Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за пощите...
Автор: sir_sky   
Дата:   26-10-09 15:31

Я кажете сега, коя е най-дървената поща, от тези (пък ако има и други дайте) и коя е най-добрата от тях според вас, (или пък некоя друга пак) и има най-смислени и полезни функции?

gmail
yahoo
hotmail
abv.bg
mail.bg
[smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Safira   
Дата:   26-10-09 15:34

най-дървената е в дир-а и абв. Аз ползвам яхо и гмайл [smilie24]

Re:
Автор: Блясък   
Дата:   26-10-09 15:36

Хотмейл е отвратителна. Но пък я имам много отдавна, и няма как да я оставя.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   26-10-09 15:39

gmail [smilie24]
Там съм си насочил пощата от vstoyanov.com. Супер удобна ми е.
А и не знам коя друга поща предлага да си насочиш тази от личния домейн. :)
Другите не ме вълнуват. :)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   26-10-09 15:44

gmail e полезна, ако ще организираш конференции и ще пращаш циркулярни писма - така ще можеш да имаш отговорите от много получатели едновременно, което, струва ми се, е полезно. Интерфейсът й, преведен на български от някой инфантил, обаче е потресаващ!

yahoo често се бави, заради хилядите накачуленици на страницата на кутията ти.

hotmail по едно време ти я закриваха, ако не я ползваш известно време.

abv нe e чак толкова зле, колкото си я представях. Има дори опция за скриване адреса на получателите, ако ще пращаш циркулярни писма, но понякога не е достъпна...

Най-много съм патила от data.bg, които ми затриха тефтера с адресите... bitex.bg също не бяха много читави.

mail.bg нe съм ползвала и не познавам.

Re:
Автор: mayflowerbg   
Дата:   26-10-09 15:51

yahoo
gmail
abv

[smilie24]

Re:
Автор: sir_sky   
Дата:   26-10-09 15:53

Айде сега и кажете като лалинда какво ви харесва, и защо полавате вашата поща? ;) какво ви дава, което не ви дават другите?[smile]

Re:
Автор: attempt   
Дата:   26-10-09 15:59

Все тая...и без това само спам пристига [smilie18]

иначе gmail [smilie24]

Публикацията е редактирана (26-10-09 16:00)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   26-10-09 16:02

Ползвам yahoo от поне петнайсетина години, gmail от четири-пет (заради възможността за прикачване на огромни файлове - другите пощи не го позволяваха, доста доскоро, пък често ми пращат за превод файлове, надвишаващи 12 MB - преди ми ги пращаха по факс, но сега всички сканират това, което е само хард копи), и abv от като че ли само две години.

Тоест, ползвам ги едновременно, за различни цели.

abv обикновено използвам, за да си пращам файлове от един компютър на друг на себе си, ако нямам флашка под ръка. Тъй като се записват като изпратени, няма проблем и да не ги... получа.
[smilie24]

В нито една от трите не получавам спам, което си е огромно предимство.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   26-10-09 16:11

За мен, опцията да ползвам интерфейса на gmail за пощата ми във vstoyanov.com е идеална. Така получавам и отговарям на писма директно от g-mail интерфейса, а получателите виждат моят_мейл@vstoyanov.com. Което е чудесно.
В комбинация с това, че ползвам и google docs, календара и разни други неща - просто ми е идеално. И всичко това е настроено за домейна ми - vstoyanov.com. Всичко това в един интегриран интерфейс. Кеф! :)

Re:
Автор: solar_sea   
Дата:   26-10-09 16:15

gmail:

* Много място от едно време => си пазя всички писма, освен тези с паролите откакто имам пощата.
* Лесни и същевременно функционални филтри за подредба на входящите писма
* Чат в пощата с другите приятели и познати с поща там
* Много добър спам филтър!
* Безплатна :)
* Рекламите са само текстови, не пречат, не са шарени
* Добро търсене в купчината писма

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   26-10-09 16:17

Yahoo. Типична поща. Gmail - малко като на чат клиент го обърнаха. Но пък има безплатем POP3 и SMTP.

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   26-10-09 16:23

Най-дървена АБВ!

Ползвам hotmail, yahoo & gmail едновременно [smilie5]

Re:
Автор: elrisha   
Дата:   26-10-09 16:43

Може ли да се обосновете за абв,защо била "дървена"?!Аз я ползвам от години и не съм имала никакъв проблем.

Имах и в яхуу и хотмеил,но ги зарязах.

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   26-10-09 16:52

Автор: elrisha
Дата: 26-10-09 16:43

Може ли да се обосновете за абв,защо била "дървена"?!Аз я ползвам от години и не съм имала никакъв проблем.

Имах и в яхуу и хотмеил,но ги зарязах.

Ами аз я зарязах тази в АБВ, щото много, ама много лесно се хакваше, даже скрипта вървеше из нета. От друга страна беше тромава. Трето - вързаха я с ICQ, като представител за България - кутията е свързана с ICQ номер, с една и съща парола и т.н. Сега я ползвам за регистрации само и то ако сайта ми се стори не много читав.

Re:
Автор: elrisha   
Дата:   26-10-09 16:55

оо,забравих,че хората тук пускат някви супер конфиденциални писма с изключителна поверителност,та страха от "хакване" е огромен! [smilie5] [smilie5] [smilie5]

За тромава - не съм забелязала такова нещо изобщо!Виж яхуу да е тромаво..да!

Re:
Автор: mano   
Дата:   26-10-09 16:57

abv си е супер. Аз съм един от първите им потребители и през всичкото време съм бил много доволен. Естествено ползвам и гугъл защото ми дава повече свобода откъм големина на изпращаните файлове. Абв е ограничена до 10МБ на файл.

Re:
Автор: LTG   
Дата:   26-10-09 16:59

аз пък ползвам inbox.com, gmail.com и abv.bg.
В inbox.com успях да си регистрирам акаунт с моето име без добавени знаци или цифри пред, в или след него [smilie25]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   26-10-09 17:35

Еlrisha, хакнаха ми паролата на мейла и с нея ми олетя icq-то барабар с приятелите от цяла България..... Не мога да ги събера до ден днешен. Звънях в нетинфо всеки ден до побъркване. Накрая им написах един "мил" e-mail и приключих завинаги с тях, a от Mirabilis дори не ми отговориха.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   26-10-09 17:38

Не може в АБВ-то - той пише на японски !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: reje   
Дата:   26-10-09 17:40

Най-дървенета е във фоайето на входа, истински дървена,(пощенската кутия) а може би не е дървена а талашитена. Незнам.[smilie18]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   26-10-09 21:33

Защо е 'дървено' abv.bg?

- Няма безплатни POP3 и IMAP;
- Отваряш си пощата и аха да си кликнеш върху писмото, което искаш да прочетеш, и някаква реклама на Coca Cola излиза изпод мишката ти и докато се усетиш вече четеш отворен pop-up с новите коледни джуджета, за които да търсиш под капачката;
- За три седмици си получил около 250 спам съобщения и само 3 от тях са влезли в спам директорията. Грешка. Две! Другото е онова писмо, което не получих миналия месец?!?!?!
- И така нататък, и така нататък, и така нататък...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.